6-EVENTS de Effenaar 1 pagina (2) voorkeursfoto_edited

Zien, ruiken, proeven, horen en voelen, prikkel je zintuigen in de Effenaar

Wie denkt aan de Dommelstraat in Eindhoven, denkt gelijk aan de vele restaurants én de Effenaar. Dat dit poppodium niet alleen twee (concert)zalen maar ook een sfeervol restaurant-café bevat, is echter minder bekend. Jos Feijen, directeur van de Effenaar en Dies Wouters, chef en bedrijfsleider van restaurant-café de Effenaar brengen daar graag verandering in.

De Effenaar, ooit gehuisvest in een voormalige linnenfabriek, heeft al in 2005 een nieuw, modern gebouw gekregen met, naast het bekende poppodium, een sfeervol restaurant-café waar particuliere en zakelijke klanten naar hartenlust kunnen lunchen, dineren, koffiedrinken en borrelen. De menukaart bevat een verrassende en eerlijke mix van vegetarische, vis- en vleesgerechten, die bijna wekelijks wisselen. Zijn inspiratie hiervoor haalt Dies Wouters vooral uit de Frans Mediterrane keuken, waarbij hij verse, lokale en seizoensgebonden producten combineert.

De ambiance, inrichting en goede akoestiek van het restaurant-café zijn uitermate geschikt voor zakelijke ontmoetingen, vergaderingen en besprekingen. De zalen lenen zich uitstekend voor presentaties, seminars, trainingen en bedrijfsfeesten voor groepen tot 1.300 personen, waarbij naast de standaardvoorzieningen als beamers, flipovers, microfoons en een uitstekende WiFi-verbinding vooral het grote podium én de uitstekende geluidsinstallatie/akoestiek meerwaarde bieden. “Voor bedrijven en groepen bieden we bovendien speciale arrangementen aan, waarbij borrel en diner naar wens gecombineerd worden met een concert. Met meer dan 400 concerten en dansavonden per jaar, is hier altijd een geschikt moment voor te vinden.”

Foto: Nanna Maree en Dies Wouters

Maandag 29 januari is Netwerk Brabant te gast voor haar maandelijkse Mini Netwerk Contactavond. Wil je je aanmelden? Klik dan hier

De Effenaar
Dommelstraat 2
5611 CK Eindhoven
info@effenaar.nl
www.effenaar.nl