3-EVENTS Cater Events 1 pagina (2)_edited

We willen gasten verbluffen

CaterEvents staat vooral voor hoge kwaliteit en creativiteit in eten en drinken met een verassende presentatie. “We gaan 3 september zorgen voor een memorabele Mini Netwerk Contactavond bij IGLUU in Eindhoven”, belooft eigenaar Rick Bijlsma. Hoe dat er precies uit gaat zien, houdt hij nog even voor zichzelf.

“Onze presentatie en invulling is altijd een antwoord op de communicatievraag van de organisator en het karakter van de locatie. IGLUU is bij uitstek een luxe en zakelijke locatie met een stadse uitstraling. Het doel van de avond is prettig netwerken en genieten van heerlijk eten en drinken. Met onze catering versterken we beide.”

90% van de markt
Rick Bijlsma was 14 toen hij als afwasser begon bij Catering Heesterakker. Na acht leerzame jaren, een HBO-opleiding en ervaring bij gerenommeerde bedrijven begon hij CaterEvents. Dat was in 2011, gevolgd door de overname van het bekende Catering Heesterakker in 2016 en de lancering van STORIES op Strijp-S in Eindhoven in 2017. “Ik heb bewust drie labels met ieder een eigen markt. Daarmee hebben we een antwoord op ruim 90% van de markt.”

Smaakexplosies
“Inmiddels zijn we voor veel locaties de vaste cateraar. Met STORIES breakfast, lunch & events hebben we nu ook een eigen locatie. Onze ambitie is om ieder nieuw evenement weer beter te presteren dan de keer ervoor. We willen gasten verbluffen en memorabel zijn. Met smaakexplosies, onvervalste Brabantse gastvrijheid en verfrissende concepten. Onze events zorgen voor warme herinneringen en een goed verhaal. Daar doen we alles voor.”

Inschrijven voor Mini Netwerk Contactavond Igluu, maandag 3 september

CaterEvents Nederland BV
Nuenenseweg 167, 5667 KP Geldrop
T 040 2827982 info@caterevents.nl
www.caterevents.nl