Vocarius advocaten, de juridische rechterhand voor ondernemers

Vocarius advocaten is vernieuwd. Femke Schabos en Sandra van Nieuwkerk hebben de handen ineengeslagen. Beiden hebben al jaren hun eigen advocatenkantoor en sinds 1 augustus jl. zijn ze gaan samenwerken. De twee advocaten sluiten naadloos op elkaar aan, niet alleen in expertise, maar ook in opvattingen. Ze zijn recht door zee en benaderen de vraagstukken van hun cliënten op een nuchtere, heldere manier: “We geven eerlijk en duidelijk advies. Maakt een zaak geen kans, dan zeggen we dat ook gewoon.”

Een advies vooraf, kost minder dan procederen achteraf

Meesterlijk advies
Vocarius advocaten is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht, insolventierecht en intellectueel eigendomsrecht. Kortom, alles waar ondernemers tegenaan kunnen lopen op juridisch gebied. Sandra en Femke adviseren hen op een verfrissende, toegankelijke manier. Indien nodig procederen ze ook, maar liever voorkomen ze dat het zo ver komt. Daarom zorgen zij ervoor, dat hun klanten zaken op voorhand goed regelen. “Een advies vooraf, kost minder dan procederen achteraf.” Uit ervaring weten ze hoe het is om op die ondernemersstoel te zitten. Behalve hun eigen vakgebied kennen ze vanuit opgedane ervaring ook andere branches van binnenuit en dat is een groot voordeel. “We spreken de taal van de ondernemer”.

Nieuw adres
Bij de nieuwe samenwerking hoort ook een nieuwe locatie. Vocarius advocaten is sinds kort gevestigd op het bedrijventerrein aan de Moergestelseweg in Oisterwijk. Het nieuwe kantoor is toegankelijk, goed bereikbaar en bevindt zich midden tussen de bedrijvigheid. Een ondernemende plek waar Vocarius advocaten zich thuis voelt.

Vocarius advocaten
Moergestelseweg 30B

5062 JW Oisterwijk
013 -523 47 86
info@vocarius.nl
www.vocarius.nl