vlaams nederlandse handelsdag kvk

Vlaams-Nederlandse Handelsdag – 11 mei 2017

U als Nederlandse ondernemer en u als Vlaamse ondernemer wilt toch ook prettig samenwerken? Want landsgrenzen zijn er om overschreden te worden. Wij helpen u graag verder tijdens de Vlaams-Nederlandse Handelsdag op 11 mei a.s.

Mis dit niet:
 Interactieve openingssessie waarin u kennis over zakendoen tussen Vlaanderen en Nederland opdoet en we ervaringen delen.
 Plenaire workshops waar Vlaamse en Nederlandse bedrijven van elkaar leren over het werken in en met het buurland én het bewerken van elkaars markt via e-commerce.
 Individuele gelegenheid voor u om te sparren met kennisleveranciers op het netwerkplein.
 Miniworkshops waar specialisten dieper ingaan op praktische aspecten van het zakendoen in Nederland en België.
 B2B matchmaking waar één-op-één ontmoetingen tussen Vlaamse en Nederlandse ondernemers plaatsvinden.

Datum: donderdag 11 mei 2017
Tijd: 10.30 uur tot 18.00 uur met aansluitend een netwerkborrel
Locatie: Koning Willem II stadion in Tilburg (Goirleseweg 34, 5026 PC)

Programma
11.00 Ontvangst op het netwerkplein
11:30 Ludieke interactieve openingssessie waarbij spelenderwijs kennisoverdracht plaatsvindt over het zakendoen met de buurlanden.
Presentatie: Bas van Gerwen (KvK) en Dirk Denoyelle (Vlaanderen)
12:30 Walking lunch op het netwerkplein en start matchmaking programma
13:30 Parallelle workshops
1. Boost je bedrijf online in België en Nederland
2. (Uitvoeren van) werken in België versus Nederland
14:30 Mini-workshops en vervolg matchmaking programma

Mini-workshops.
Om 14.30 uur en 15.30 uur kunt u deelnemen aan mini-workshops van 20 minuten in de skyboxen van het stadion. Onderwerpen zijn o.a. administratie, financiën, juridische aspecten, marktbewerking, werving en selectie. Welke informatie is voor u interessant?


Matchmaking
Uw individuele match via matchmaking? In samenwerking met het internationale programma E.E.N. (Enterprise Europe Network) matchen wij Vlaamse en Nederlandse bedrijven op basis van hun profiel. In gesprekken van 20 minuten kunt u een eventuele samenwerking bespreken en uw mogelijkheden verkennen. Matching vindt grotendeels plaats binnen de 4 sectoren: agro/food, toelevering bouw, health & lifescience en industriële toelevering. Ondernemers uit andere sectoren zijn ook van harte welkom! Vind nu direct meer informatie en meld u aan voor uw persoonlijke match via:
https://www.b2match.eu/flemish-dutch-trade-day-2017
16:30 Nabeschouwing door Dirk Denoyelle
17:00 Netwerkborrel met hapjes
18.30 Einde

Voor deelname aan dit complete programma, inclusief workshops en matchmaking, betaalt u nu slechts € 50,00 p.p.. Meld u direct aan voor de Vlaamse-Nederlandse Handelsdag via www.kvk.nl/vnhd2017 of via deze website van Flanders Investment & Trade.