44-STARTER Visualitys 2 paginas (2)_edited

Visualitys presenteert: Quadrum, het displaysysteem met grenzeloze mogelijkheden

Wie veel op beurzen komt, kent het probleem: de beursstands. Ze zijn vaak zwaar, statisch en een flinke investering. En dat terwijl je als bedrijf ook wel eens wat anders wilt, iets ludieks waarmee je de aandacht trekt. Visualitys bedacht er wat op: Quadrum, het multifunctionele displaysysteem met grenzeloze mogelijkheden. “De enige limiet is de ruimte waarin je bent”, zegt eigenaar Marcel van Sloun.

Bouwsysteem
Marcel van Sloun is bepaald geen nieuwkomer in de branche. Al sinds 1992 bedenkt hij slimme, creatieve communicatie-oplossingen zoals beurspresentaties. Die konden wel wat flexibeler en mobieler en zo werd Quadrum geboren. Een innovatieve manier van presenteren, geschikt voor beurzen, presentaties, decors, events en nog veel meer. Het systeem bestaat uit lichtgewicht kunststof plaatmateriaal dat tot kubussen gevouwen wordt. Met die kubussen bouw je eenvoudig wanden, zuilen, balies; kortom alles wat je nodig hebt om je merk onder de aandacht te brengen. Gepersonaliseerde panelen maken het áf.

De enige limiet is de ruimte waarin je bent

Aandachttrekker
Quadrum was al te zien op diverse plaatsen wereldwijd. De voordelen? “Het systeem kan helemaal plat gevouwen worden en neemt dan weinig ruimte in. Het materiaal is duurzaam, voldoet aan alle veiligheidseisen en gaat lang mee. Je kunt het makkelijk zelf op- en afbouwen, in iedere vorm die je maar wilt”, vertelt Marcel. Ook in aanschaf is het systeem flexibel. “Je kunt naar wens uitbreiden en het is ook te huur. We kunnen zelfs turn-key opleveren.” Maar het allerbelangrijkste is de visuele impact: “Je trekt er echt de aandacht mee.” Dat deed Visualitys, waarmee Marcel vorig jaar een nieuwe start maakte, intussen zelf ook, getuige de nominaties voor de JOST Starterstrofee én voor de MKB-innovatie top100. Het bewijs dat deze starter ook in eigen land hoge ogen gooit.

Visualitys
Kapitein Rondairestraat 8
5015 BC Tilburg
T 013-2032489
marcel@visualitys.nl
www.visualitys.nl