NMB-1803

Vier het jaar in Bonheur at EnTrada

Bonheur at EnTrada is een unieke gelegenheid om het jaar uit te luiden of het nieuwe jaar goed te starten. In het Hart van Midden-Brabant, want dat is de karakteristieke 50 meter hoge toren langs de A58, komen een bijzondere beleving en de horeca/culinaire expertise van de Bonheur Horeca Groep samen. Nicky Foesenek, Commercieel Directeur van de groep, belicht de mogelijkheden en wijst op de nieuwe ‘setting’.

“Het mooiste moment om Bonheur at Entrada ten volle te beleven? Het einde van de middag als de schemer zijn intrede doet en de avond valt. Het zicht op de skyline van de stad, de koplampen op de A58 die in een strakke lijn onder je doortrekken. Momenten om nooit meer te vergeten.” Nicky Foesenek wijst op het panorama dakterras vanwaar het Hart van Brabant nog sterker wordt beleefd. Hij baseert zijn sfeerbeeld op de reacties van de gasten, die hij heeft mogen begroeten in Bonheur at EnTrada.

Vele bedrijven, instellingen en organisaties hebben het decor al gekozen voor hun eindejaarsborrel of hebben er het nieuwe jaar ingeluid. Een aansprekende pop-up-locatie en ook daarmee onderscheidt de Bonheur Horeca Groep zich al vele jaren. “We hebben vele locaties, elk met hun eigen sfeer en mogelijkheden.” De 14e en 15e etage langs de A58 hebben onlangs een upgrade ondergaan. “Nieuw meubilair, een warme kleurstelling en aangepaste verlichting maken de etages eigentijds.”

Het verrassend uitpakken op onverwachte locaties? Het is de Bonheur Horeca Groep eigen. Wat ooit begon bovenin Westpoint kreeg een vervolg met onder meer Royal in the Sky op Koningsdag en het restaurant Hooggaatie tijdens de Tilburgse Kermis op het dak van het gemeentehuis. Bonheur at EnTrada maakt al geruime tijd deel uit van het aanbod en biedt de gelegenheid tot het genieten van een korte borrel, een volledige feestavond of een culinair diner onder auspiciën van Auberge du Bonheur. Ook die locatie is onlangs grondig vernieuwd en heeft met het restaurant La Nouvelle Auberge aan voorkomen op alle fronten gewonnen. Het mag duidelijk zijn dat Bonheur Horeca Groep blijft investeren. Niet alleen in Bonheur at EnTrada en bij Auberge du Bonheur maar ook de etages in het Koning Willem II Stadion zijn dit jaar grondig gemoderniseerd.

Inschrijven voor Mini Netwerk Contactavond, dinsdag 28 augustus


Bonheur Horeca Groep

Bredaseweg 441
5036 NA Tilburg
T 013-5499600
sales@bonheurhorecagroep.nl
www.bonheurhorecagroep.nl