43-BEDRIJFSPROFIEL-MH-Security-1-pagina-deze-foto-heeft-de-voorkeur-1024×512

Veiligheid en gastvrijheid gaan bij ons hand in hand

Security en hospitality: volgens velen staat het één lijnrecht tegenover het ander. Echter niet bij MH Security uit Eindhoven. Door een persoonlijke en gastgerichte aanpak laat dit bedrijf zien dat beveiligen ook anders kan: vriendelijk, respectvol, gastvrij, professioneel én veilig. Of het nu gaat om evenementenbeveiliging, persoons- en objectenbeveiliging, horecabeveiliging of mobiele surveillance.

Je oogst wat je zaait, is het motto van MH Security. “Binnen de beveiligingsbranche is het erg belangrijk dat mensen erop kunnen vertrouwen dat we er zijn”, vertelt Marco Huizing, drijvende kracht achter MH Security. “Wanneer je als grote kleerkast paniek zaait, zal de menigte zich ook zo gedragen. Maar straal je rust uit, dan is bijna alles op te lossen met een goed gesprek. Het is niet voor niets dat hospitality hoog in ons vaandel staat.”

Marco Huizing, beveiliger in hart en nieren, heeft meer dan 25 jaar (leidinggevende) ervaring opgedaan bij onder andere Holland Casino, Voetbalorganisatie NAC Breda, het Koninklijk Huis en als portier/gastheer bij verschillende bedrijven en evenementen. Afgelopen zomer trok hij de stoute schoenen aan en startte zijn eigen onderneming. Met succes, vertelt hij, want de opdrachten stromen binnen. “Onder andere dankzij het grote netwerk dat ik de afgelopen jaren heb opgebouwd.” De eerste mensen staan inmiddels op de payroll, maar met het festivalseizoen voor de deur kan het bedrijf nog extra beveiligingskracht gebruiken. En ook nieuwe opdrachten zijn welkom. “Wie een beveiligingsvraag heeft, kan zich vanzelfsprekend bij mij melden.”

 

MH Security
Bezoekadres: Bisschop Bekkerslaan 12, 5628 RA Eindhoven

Postadres: Postbus 271, 5800 AG Venray
T 0478 444 400
info@mhsecurity.nl
www.mhsecurity.nl