club med

Travel Counsellors, wat je vakantiewensen ook zijn!

Sporten, ontspannen of de lokale cultuur opsnuiven, wat je vakantiewensen ook zijn bij Club Med kun je altijd terecht. Er is altijd wel een bestemming die bij je past: van Europa tot de Caraïben en van Marokko tot Azië.

Ontbijt, lunch en diner, maar ook alle snacks tussendoor zijn inbegrepen. Wijn, bier, frisdrank en eigenlijk alle dranken, dus ook cocktails zijn inbegrepen. Je hoeft dus niet zelf te koken, geen gedoe met boodschappenlijstjes, geen vaste restauranturen, geen extra uitgaven… Alleen maar genieten!

Daarnaast zijn er voor de kinderen de begeleide activiteiten van de Mini Club Med® (van 4 t/m 10 jaar) en Junior Club Med® (van 11 t/m 17 jaar), maar ook voor volwassenen zijn er vele  sportactiviteiten en lessen die inbegrepen zijn. Een wintersportvakantie is bijvoorbeeld inclusief skipas en ski- of snowboardlessen, terwijl tijdens een zonvakantie de lessen inbegrepen zijn voor onder andere tennissen, boogschieten, slingeren in de trapeze, golfen, waterskiën of wakeboarden, zeilen en ga zo maar door…

Dankzij de luxe all-inclusive vakanties van Club Med beleef je de onbezorgde vakantie van je dromen.

Neem nu contact op met Marjan van Herpt-Hoogkamer
06- 8138 7121
marjan@travelcounsellors.nl www.travelcounsellors.nl/marjan