Starterstrofee 2017

Tilburg daagt startende ondernemers uit!

Ben jij een starter met lef? Dan heb je nog tot 13 april de kans om jezelf en je bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Ondernemersvereniging JOST organiseert namelijk voor de 9e keer de Starterstrofee, dé Tilburgse prijs voor de ‘Beste starter van 2017’.

Shirtsbychantal won de titel in 2016

Chantal startte in 2015 met haar onderneming Shirtsbychantal. Ze begon met het ontwerpen van gepersonaliseerde t-shirts, maar inmiddels maakt ze ook illustraties voor evenementen, websites, kaartjes, nieuwsbrieven en waterflesjes. Vorig jaar rond deze tijd besloot ze om zich in te schrijven voor de JOST Starterstrofee 2016 en hier heeft ze geen spijt van: “De JOST Starterstrofee heeft me meer naamsbekendheid en klanten opgeleverd én mijn netwerk vergroot. Het is fijn om een beloning voor je werk te krijgen”.

Wisselbeker

De trofee staat nu nog te pronken in haar kantoor, maar ze gaat hem zeker missen: “De JOST Starterstrofee is een leuk evenement. Het is heel laagdrempelig.” Als advies voor twijfelaars geeft Chantal het volgende mee: “Gewoon DOEN! Je leert nieuwe mensen kennen en werkt tegelijkertijd aan je bedrijf”.

Voorronde en finale

De voorronde is op 11 mei 2017. De finale is op donderdag 1 juni 2017. De meest talentvolle ondernemers (maximaal 4) mogen voor een jury hun ultieme pitch van één minuut houden in het bijzijn van familie, vrienden, collega’s en ondernemers.

Aanmelden?

Wil jij de BESTE starter van 2017 worden? Download het deelnameformulier via www.jost.nl en meld je vóór 13 april aan.

Heb je vragen? Dan kun je terecht bij Olga Heeren, 06-12441407 of info@jost.nl