BOV JdK -0435_edited

Tijn van Elderen wint BOV award 2017!

Tijdens de BOV-Awardnight in het Parktheater in Eindhoven werd hij uitgeroepen tot winnaar van de felbegeerde trofee. Juryvoorzitter Tiny Sanders roemde onder andere zijn betrokkenheid, lef en focus op duurzaamheid, die er mede voor gezorgd hebben dat Brabantia de afgelopen vijf jaar een enorme ontwikkeling en groei heeft doorgemaakt.
(Tekst: Lieke van Zuilekom)

Naast de bronzen trofee kreeg Tijn van Elderen een cheque uitgereikt voor een Leadership Expedition, aangeboden door Berg & Partners, om samen met diverse leiderschapstrainers en een ervaren gids een unieke, uitdagende en inspirerende leiderschapsreis te maken.

De BOV-Awardnight stond volledig in het teken van ‘Brabant – Past, Present & Future’, met naast de uitreiking van de Award ook een prachtige keynote van Jan Timmer, oud top-man van Philips en een verrassend intermezzo door muzikant en verhalenverteller Leon Giesen. Daarnaast was er ruim gelegenheid om te netwerken.

SCOOZY WINT AYMA!
Naast de BOV-Award werd ook de ASML Young Makers Award uitgereikt, bedoeld voor een veelbelovende jonge start-up in de Brainportregio die een technisch product heeft ontwikkeld met maatschappelijke impact. Via een SMS-stemming verkoos het publiek Job van de Kieft met Scoozy tot winnaar; ’s werelds mooiste en eenvoudigst te gebruiken, maar vooral ook veiligste scootmobiel van dit moment.

BEKIJK HIER ALLE FOTO’S 
Onze vaste fotograaf Jorick de Kruijf van Spynn webservices heeft de avond op weergaloze wijze vastgelegd. Nieuwsgierig? Alle foto’s zijn hier terug te vinden.

BEDANKT!
JCI De Kempen, organisatie van de Beste Ondernemers Visie (BOV) Eindhoven, bedankt graag de jury, sponsoren én andere betrokkenen voor hun bijdrage aan het BOV-jaar 2017. Door jullie betrokkenheid, inzet en steun hebben we ook dit jaar weer een prachtevenement kunnen neerzetten!