NETWERK_Facebook_header_851

Thema’s zakenmagazine Netwerk 2017

Editie 1: Veiligheid
Een onveilige omgeving kan voor veel schade en overlast zorgen en kan uw bedrijfsvoering behoorlijk in de weg zitten. Onderneemt u veilig? Hoe beschermt u uw werknemers tegen geweld en agressie? Wat zijn de mogelijkheden om inbraak te beperken? Maar ook: hoe beschermt u uzelf tegen cybercrime?

Editie 2: ZZP
Bent u zzp’er of heeft u de oplossing voor de zzp’er op welk gebied dan ook? Verdienen zzp’ers een eigen wettelijke positie naast werkgevers en werknemers? Informatie op allerlei gebied, van administratie en verzekeringen tot flexibele werkplekken.

Editie 3: Transport en Logistiek
Wat speelt er in de wereld van transport en logistiek? Praktische informatie  over onder meer personeelsbeleid, automatisering en wagenpark. Maar ook het vinden van de juiste huisvesting en de inrichting daarvan. Draagt u bij aan Brabant als logistieke hotspot?

Editie 4: Financiële Planning
Overzicht in alle financiële zaken waar een ondernemer mee te maken kan krijgen. Wat doet u bijvoorbeeld met geld dat u overhoudt uit uw onderneming? Maar ook: financiële (on)zekerheid, pensioen, verzekeringen, AOV, werknemerskosten etc.

Editie 5: Nieuwe klanten vinden
Hoe vindt u nieuwe klanten en welke middelen kunt u daarvoor inzetten? Welke manieren van marketing en promotie passen bij uw onderneming? Hoe kunt u  uw omzet vergroten, een frisse start maken of bestaande klanten aan u binden? Hoe zet u effectief e-commerce, reclame en digitale media in?

Editie 6: Personeel, vast of flexibel
Alles over het werkgeverschap: wat zijn de mogelijkheden? Hoe zit het met tijdelijke krachten en contracten? Hoe gaat u om met de salarisadministratie en alle rechten en plichten als werkgever? De laatste ontwikkelingen op het gebied van wet-en regelgeving.