37-EVENTS Theaters Tilburg 2 paginas_edited

Theaters Tilburg staat voor flexibiliteit en creativiteit

Foto: het team dat een avond of bijeenkomst tot in de finesses verzorgt: Paul Cornelissen, Anne Rosenau (m) en Carla Donkers.

Van een piepklein evenement tot een met 2.500 gasten. Theaters Tilburg heeft de flexibiliteit en de creativiteit in huis om particulieren, bedrijven en instanties een aansprekend podium te bieden. “We hebben een groot aantal ruimten, veel capaciteit en een keur aan sferen”, zegt Paul Cornelissen, Manager Programmering en Evenementen.

De heldere manier waarop Cornelissen de mogelijkheden van ‘zijn‘ theater onder de aandacht brengt, is ongetwijfeld illustratief voor de aanpak van een feest(je) of evenement bij Theaters Tilburg. Hij wijst op de kracht van de begeleiding tijdens een evenement, product presentatie, klantendag of (bedrijfs)feest. Al dan niet gekoppeld aan passend en betaalbaar entertainment.

Ook de rijk met cultuur en muziek ingevulde theateravonden bieden een pracht podium om gasten te verwennen. Cornelissen noemt als mogelijkheden gasten vooraf uitnodigen en hen een diner aanbieden bij het inpandige restaurant Lucebert. Maar ook in de pauze van een voorstelling kunnen genodigden van een passende invulling genieten.

Tevens is er de mogelijkheid van een persoonlijke, afgeschermde nazit. “Ideaal om de band met uw gasten te onderhouden en/of uw netwerk te versterken.” Als artiesten tipt hij de avonden met theatergezelschap Scotch & Soda en muziekgroep The Analogues, die het White Album van The Beatles over het voetlicht brengen.

“Theaters Tilburg biedt ook de kans om tegen een inspirerende achtergrond te werken aan team of toekomst.” Cornelissen doelt daarmee op het geven van workshops voor en achter de schermen van het prachtige theater in het hart van Tilburg.” Ook op dat vlak staat maatwerk en flexibiliteit centraal in de aanpak. “Vergeet ook onze sfeervolle Audax-zaal niet”, noemt hij nog een pareltje in het theatercomplex, dat ook de Concertzaal omvat.

Om de kroon op een feest of evenement te zetten heeft Theaters Tilburg vanzelfsprekend de contacten met bureaus en gezelschappen om de aanwezigheid in Theaters Tilburg extra cachet te geven en de avond of dagdeel onvergetelijk te maken. Ook legt Theaters Tilburg graag de verbinding tussen bedrijfsleven en instanties met de ‘inpandige’ opleidingen bij Fontys Hogeschool van de Kunsten.
Informatie kan worden ingewonnen bij Carla Donkers, 013-5490309, cdonkers@theaterstilburg.nl

Theaters Tilburg
Louis Bouwmeesterplein 1
5038 TN Tilburg, T 013 543 2220
www.theaterstilburg.nl