Succesvol ondernemen = goed contact leggen

Vind je netwerken lastig? Zoek je naar woorden voor je offerte? Wil je goed contact met je klant maar je komt niet voorbij de voordeur?
Laat je trainen in effectief klantencontact!

Als ondernemer ben je in contact met een diversiteit aan mensen. Je bent verkoper en inkoper, partner en concullega, adviseur en onderzoeker.
Goede afstemming met de ander betekent stevig staan in jezelf. Weten wat je wilt, wat je kunt en wat je nodig hebt, en dit helder overbrengen.

Ben je op zoek naar een snelle en effectieve training waarin je leert goed contact te leggen met klanten en interessante contacten, klik hier.

Kijk hieronder naar de beknopte beschrijving welke resultaten je in twee avonden kunt behalen of neem contact op zodat ik je vragen kan beantwoorden.
marieke@lisdonk.nu of 06-18 99 26 71


Training voor ondernemers en verkopers: effectief en ontspannen klantencontact
Deze training van vier avonden biedt je handvatten en houvast voor ieder gesprek en contactmoment met (potentiële) klanten.
Netwerken, informeren, adviseren, verkopen en relatieonderhoud, het komt allemaal aan bod.
We kijken naar wat je nu doet en naar het effect hiervan. Je krijgt tips en handvatten om jezelf te verbeteren.

  • In een kleine groep schrijf en oefen je je pitch,
  • ontwikkel je je gevoel voor heldere verkoopboodschappen en
  • ga je oefenen in klantgesprekken.

Ook voor de schriftelijke communicatie krijg je tips. Wanneer stuur je een mail, een What’s App, en hoe gebruik je emoticons? Je maakt een format voor je offertes,
Door deze training groeit je zelfvertrouwen en kun je ontspannen het contact aangaan. Je klant ervaart die ontspanning ook en het vertrouwen over en weer groeit.
Deze training is gebaseerd op de boeken The trusted advisor van Maister en co. en Think and grow rich van Napoleon Hill.

Klik hier voor  informatie.
De eerstvolgende training staat gepland op 12 en 19 december, 9 en 23 januari in Goirle.

Wil je weten wat voor trainingen ik nog meer aanbied ga dan naar de trainingkalender!