STORIES voegt nieuw hoofdstuk toe aan geschiedenis van Strijp-S

In het altijd bruisende Strijp-S in Eindhoven, op de plek waar voorheen Caffee Allee was gevestigd, heeft op 2 november dé nieuwe evenementenlocatie van Eindhoven haar deuren geopend. STORIES is de nieuwe, verrassende, inspirerende en unieke ‘place to be’ voor al uw ontbijten, lunches, borrels, (bedrijfs)feesten, jubilea, presentaties, huwelijken en andere events.

STORIES is gevestigd op een unieke locatie op Strijp-S, wat ook wel het tweede centrum van Eindhoven wordt genoemd. “Ondernemende en creatieve geesten hebben deze oude Philipswijk de afgelopen jaren omgetoverd tot een culturele hotspot, waaraan STORIES nu een nieuwe dimensie toevoegt, met een bijzondere sfeer, smaken en geuren”, vertelt Rick Bijlsma, uitbater van STORIES. “Niet alleen veroorzaakt door de bijzondere industrieel-botanische uitstraling met planten tot aan het plafond en houten en stalen details, maar vooral dankzij een heerlijk aanbod aan dranken en wereldse gerechten (streetfood), deels bereid en uitgeserveerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.”

Kom en beleef de bijzondere sfeer, smaken en geuren

Aan de Torenallee, op de begane grond van de voormalige apparatenfabriek van Philips wordt een compleet nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de interessante geschiedenis van Strijp-S. Wilt u hier meer over horen, zien of lezen? Wilt u voor uw gasten, collega’s en/of relaties een evenement organiseren om nooit te vergeten? Waarbij – in nauwe samenwerking met CaterEvents – eten, drinken, entertainment, activiteiten en impressie tot in de kleinste details worden verzorgd? Neem dan contact op met STORIES. ‘Because a special story never ends…’

Maandag 27 november zijn we te gast bij STORIES voor onze Mini Netwerk Contactavond, wil je hier bij zijn? Meld je dan hier aan!

STORIES
Torenallee 22-02
5617 BD Eindhoven
T 040 – 785077
info@stories-eindhoven.nl
www.stories-eindhoven.nl