asperges op de velden..

Stijlvol lunchen of dineren midden in de aspergevelden!

Van 16 t/m 30 mei vindt al weer de vierde editie plaats van Asperges op de Velden. Een uniek evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud in een unieke omgeving. Twee weken lang zal het stijlvolle pop-up restaurant weer verrijzen middenin de aspergevelden van de Raaijmakers Hoeve, in het buitengebied van Eindhoven.

Pop-up restaurant
Het stijlvolle openlucht restaurant is direct gelegen aan de 200 meter lange aspergebedden en biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen tot een maximum van 150 (overdekte) zitplaatsen.
Elke dag bereiden de koks culinaire hoogstandjes rondom de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse streekproducten. U wordt in de watten gelegd met een aangeklede lunch of uitgebreid diner midden in de natuur. Omdat asperges en wijn onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, hebben onze sommeliers een mooie selectie van verschillende wijnen samengesteld die naadloos aansluiten bij de gerechten die geserveerd worden.

U kunt vooraf een mooi plekje aan de aspergebedden reserveren waar u in ons sfeervolle openlucht restaurant geniet van een voortreffelijke 3-gangen lunch of 4-gangen diner, bereid met de vers gestoken asperges van het land. Voor de lunch zijn wij dagelijks geopend tussen 12.00 – 15.00 uur en het diner start vanaf 18.00 uur.
Het is mogelijk om voorafgaand aan de lunch of het diner een rondleiding te krijgen en te zien hoe de asperges gestoken worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf asperges te steken als u dat wenst.

Lunchen & dineren op sterrenniveau!
Deze editie wordt extra bijzonder door de unieke samenwerking van sterrenrestaurants Zarzo uit Eindhoven en Tribeca uit Heeze. Adrian Zarzo en Jan Sobecki hebben de handen in elkaar geslagen om samen de sterren van de hemel te koken op de velden. Op maandag 28 en dinsdag 29 mei zullen zij, samen met hun collega’s, aan het roer staan in ons stijlvolle pop-up restaurant. Beide dagen zullen zij zowel de lunch als het diner in stijl en op culinair topniveau verzorgen. De gerechten worden uiteraard samengesteld met de vers gestoken asperges van het land en met zorg voor u bereid door een team wat goed is voor maar liefst 3 Michelin-sterren! Daarnaast vormt Asperges op de Velden een podium voor toonaangevende restaurants uit de omgeving zoals toprestaurants zoals Lugar uit Waalre en Truffelaer uit Veldhoven.

Locatie
Asperges op de Velden vindt plaats bij de Raaijmakers Hoeve. De Nuenense Boord, waar wij u samen met Martin & Bernie Raaijmakers in stijl zullen ontvangen, mag met recht het mooiste en meest pittoreske plekje van Brabant genoemd worden. Immers, Van Gogh schilderde er, Gerard van Maasakkers zong erover….en er liggen maar liefst 18 aspergevelden bij elkaar.

Eigen event organiseren
Heeft u een jubileum, relatiebijeenkomst, personeelsfeest, bruiloft, familiefeest, verjaardag of een bijeenkomst voor een netwerkclub te organiseren? Krijgt u buitenlandse bezoekers die u graag iets van onze cultuur wilt laten zien en laten proeven? Ons openluchtrestaurant is op aanvraag volledig naar uw wensen en voor uw specifieke gezelschap in te vullen.

Werken bij Asperges op de Velden?
Ben jij een topper in de bediening, achter de bar of in de spoelkeuken? En heb jij interesse om onderdeel te worden van ons hardwerkende, gezellige Asperge-team tijdens pop-up restaurant Asperges op de Velden, in de periode van 16 t/m 30 mei? Laat het ons dan weten door je gegevens door te sturen, wat je ervaring is en waarom jij in ons Asperge-team wil werken! We zien graag je reactie tegemoet op info@aspergesopdevelden.nl

Voor meer info: www.aspergesopdevelden.nl