Sportiviteit en zakelijkheid gaan hand in hand in De Stip

De sfeervolle huiskamer van het SX-gebouw in Eindhoven. Een plek waar sportiviteit wordt gecombineerd met zakelijkheid. En waar gastvrijheid en vriendelijkheid hand in hand gaan. Dát is Grand Café De Stip.

 “Met ons Grand Café focussen we ons met name op de zakelijke klant”, vertelt eigenaar Pieter Brans. “Niet alleen de huurders van SX en hun gasten, maar ook andere bedrijven op Strijp-S én daarbuiten weten ons inmiddels goed te vinden. Naast zakelijke lunches, besprekingen, brainstormsessies en vergaderingen kunnen ondernemers hier van 8.00 tot 18.00 uur terecht om te (flex)werken en te netwerken, onder het genot van een kop koffie, thee, ontbijt, lunch of (bedrijfs)borrel. Waarbij we uitgebreid rekening houden met speciale verzoeken, dieetwensen en/of vergaderarrangementen.”

De Stip wil graag hét trefpunt worden voor de zakelijke regio

De Stip wil graag hét trefpunt worden voor de zakelijke regio, vertelt hij. Daaraan ontleent het Grand Café ook zijn naam. “Daarbij komt de stip voor in bijna alle denkbare sporten. Geen betere naam dus voor een gebouw dat sport ademt.”

Na 18.oo uur is De Stip exclusief af te huren voor presentaties, vergaderingen, (in)formele bedrijfsborrels en diners. “Waarbij we naar wens á la carte-, banqueting-, buffet- of op maat gerechten serveren. Zo bieden we voor elk bedrijf wat wils.”

Grand Café De Stip
Torenallee 3
5617 BA Eindhoven
M 06 2117 5930
info@destip.sx
www.destip.sx