51-BEDRIJFSPROFIEL de Schrijfmachine 1 pagina_edited

Schrijf je bedrijf in de kijker met De Schrijfmachine

Ben jij zelfstandig professional en wil je nóg succesvoller zijn met je bedrijf? Dat is makkelijker dan je denkt. Alles wat je daarvoor nodig hebt, zit namelijk al in je: je kennis en ervaring. Je hoeft ze alleen nog maar te etaleren. De Schrijfmachine helpt je daarbij.

Meer bekendheid
De Schrijfmachine is een initiatief van Fons Huijgens en Esther Nagtegaal. Trainer en auteur Fons Huijgens weet uit eigen ervaring hoe belangrijk die expertstatus is voor je naamsbekendheid. Hij schreef drie boeken over zijn vakgebied. Dat leverde hem veel nieuwe contacten en offerteaanvragen op. Om zijn kennis efficiënt op papier te krijgen, ontwikkelde hij een methode waarmee hij in een paar weken tijd zijn tweede boek ‘Geld in Overvloed’ schreef. Hij bundelde zijn krachten met Esther Nagtegaal die zich al 15 jaar bezighoudt met de kracht van tekst. Als copywriter werkte zij aan de zichtbaarheid en aantrekkingskracht van bedrijven als de Rabobank, Mars en TBV Wonen.

Erkenning voor je expertstatus
Met De Schrijfmachine gaan zij andere ondernemers helpen om ook hun voordeel te doen met de methode die zij ontwikkeld hebben. Die zorgt ervoor dat je je doelgroep beter bereikt en dat je erkenning krijgt voor je expertstatus, waardoor je meer klanten krijgt. “Jouw kennis is je grootste aantrekkingskracht”, zeggen Fons en Esther.

Gratis e-book
Wil jij ook beter gebruik maken van je expertstatus? Binnenkort kun je je op de website van De Schrijfmachine inschrijven voor de training ‘De 3 redenen waarom zelfs de beste professionals te weinig opdrachten krijgen’. Wil je alvast aan de slag met betere zichtbaarheid voor je bedrijf? Fons en Esther schreven een e-book met handige tips dat gratis te downloaden is op de website. Doe er je voordeel mee!

De Schrijfmachine
T
Esther 06-40932385
T Fons 06-12023700
info@deschrijfmachine.blog
www.deschrijfmachine.blog