“SAMEN strijden is topsport!”

Graag vragen wij jouw aandacht voor de volgende 3 onderwerpen waarbij wij ook dringend jóuw hulp nodig hebben. Dit kost hooguit een paar minuten van je tijd, dus ik hoop dat je deze wilt lezen en opvolgen.

1. Stem op ons tijdens de nú lopende  ‘ZEKUR Beweeg 10-daagse’

ZEKUR en Fundrunner NL (onze goede doelen app, klik hier voor meer info) organiseren dit najaar de ZEKUR Beweeg 10-daagse. Van 3 t/m 12 november (dus déze week) kan je op een project van een goed doel stemmen. Het goede doel met de meeste stemmen wint een exclusieve Fundrunner campagne t.w.v. €7.000,00. Deze campagne wordt gesponsord door ZEKUR.nl.

Het project van Topsport for Life is een nieuwe groepsreis naar Ameland. Dit is in oktober jl. met een 1e groep gasten die nú met ALS of kanker leven zo goed bevallen dat we in 2018 graag weer terug gaan met een nieuwe groep gasten die zo’n week hard nodig hebben! Let op: je kunt met meerdere email-adressen stemmen als je dat wilt.
We staan momenteel 2e in de stemming, help ons alsjeblieft om aanstaande zondag te eindigen op de 1e plaats!

>> STEM daarom alsjeblieft hier op ons project!

En we vragen jou ook om alsjeblieft deze oproep verder te delen zodat zoveel mogelijk mensen deze week op ons gaan stemmen.

2. Petitie ‘ALS de vlam blijft branden’
ALS is nog steeds een dodelijke ziekte. Maar er zijn nu wel enkele ‘off-label’ behandelingen die verbetering van de kwaliteit van leven kunnen opleveren, maar deze worden helaas tegen gehouden door ‘de instanties’ waardoor het zelfbeschikkingsrecht van de ALS-er niet wordt gerespecteerd.

Omdat veel van onze gasten met ALS leven zijn wij een petitie gestart om de behandelingen mogelijk te maken voor iedereen die dat wil.
Daarom doen wij een dringend beroep op jou om, net als inmiddels al enkele duizenden andere mensen hebben gedaan, deze petitie te ondertekenen, mocht je dat al niet hebben gedaan. Let op: je kunt met meerdere email-adressen ondertekenen als je dat wilt. En natuurlijk is verder delen van deze oproep erg belangrijk en wordt zeer gewaardeerd!

>> lees en onderteken hier de petitie

 3. ‘SAMEN ZIJN’ Kerst proeven in Utrecht, 10 en 11 december
Vorig jaar hebben we in de Kerstperiode een zeer geslaagd ‘Samen Zijn’ evenement georganiseerd. Daarom gaan we dit jaar op herhaling, maar dan nu naar de historische binnenstad van Utrecht, met ook nu weer een heel leuk en gezellig programma. En voor wie dat wil, is er ook een overnachting mogelijk (‘zolang de voorraad strekt’) in een luxe kamer van Hotel van der Valk in Utrecht.
Dit evenement is toegankelijk voor onze gasten, vrijwilligers en donateurs die dit evenement mogelijk maken.
In verband met de voorbereidingen graag z.s.m. aanmelden.

>> Lees hier meer en meld je aan voor ‘Kerst proeven in Utrecht’

Tot slot nog een mededeling. Het afgelopen jaar hebben we 5 x een Nieuws Bulletin uitgegeven. We zijn hier tot onze spijt voorlopig mee moeten stoppen aangezien de redactie onderbezet is. Mocht jij het leuk vinden om hier redactioneel aan mee te gaan werken, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Stichting Topsport for Life
Torenallee 3 (SX Center)
5617 BA Eindhoven
Kantoor: +31 (0)88 2468 180
www.topsportforlife.nl

Word ook donateur van Topsport for Life en meld u aan via onze website.

Eenmalige donaties zijn ook van harte welkom en kunt u overmaken op

onze bankrekening IBAN: NL51 RABO 0101.4629.80 ten name van Topsport for Life