Rugee Automotive B.V. neemt Van Hooijdonk Autobedrijf uit Ulvenhout over

Per 4 juli 2018 is Van Hooijdonk Autobedrijf overgenomen door Rugee Automotive B.V. Kees van Hooijdonk, tweede generatie binnen de familie, stopt binnenkort als directeur van het bedrijf dat sinds 1949 bestaat.

“De continuïteit van onze onderneming heeft voor ons altijd voorop gestaan. De verplaatsing van het bedrijf in 2014 is daarvan een voorbeeld. Daarna wilden we graag tijdig en zo goed mogelijk deze continuïteit borgen voor de langere termijn”, aldus Kees van Hooijdonk. “Met de overname van ons bedrijf door Rugee Automotive (lees: de familie Rüttchen) laat ik het in goede handen achter. Bouke en Stijn Rüttchen (3e generatie) hebben veel ervaring en weten als geen ander waar het om draait in een autobedrijf. Daarnaast hebben ze een moderne kijk op de zaken en een frisse blik op de uitdagende (automotive) toekomst!”.

“Met de overname van Van Hooijdonk Autobedrijf is ons bedrijf nog completer. We richtten ons tot nu toe voornamelijk op bestelwagens, trucks en trailers, maar kregen veel vraag naar nieuwe en gebruikte personenwagens”, vertelt Bouke Rüttchen. “Met de overname van Van Hooijdonk Autobedrijf kunnen we ook de verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte personenwagens op één locatie verzorgen”.
“En met de mogelijkheden van RG lease kunnen we onze klanten nu echt alles bieden” vult Stijn aan. Wij zijn trots dat Kees in ons het vertrouwen heeft om zijn zaak verder voort te laten zetten”.

Alle activiteiten – behalve het tankstation – alsmede alle medewerkers zullen worden overgenomen. Ook de naam Van Hooijdonk Autobedrijf zal voorlopig gehandhaafd blijven.
Na de vakantieperiode zal de overname verder gepresenteerd worden. Kees hecht er aan de klanten nu alvast te bedanken voor bijna 70 jaar vertrouwen in het familiebedrijf. Maar die gelegenheid blijft, ook al omdat hij niet van de radar verdwijnt.