Renault KANGOO Z.E. 100% bedrijfswagen, 100% elektrisch

U bent van harte welkom bij Arend Auto voor een uitgebreide kennismaking met de Renault Kangoo Z.E. Een echte vernieuwer die aantoont dat design en duurzaamheid perfect samengaan. Hij biedt een royaal laadvolume, is stil en zuinig en draagt bij aan een schoner milieu. De Kangoo Z.E. heeft een uitstekende actieradius en u kunt de batterij zowel thuis, op het werk als bij openbare punten opladen. Rijden zonder motorgeluid en zonder te hoeven schakelen: de elektrische Kangoo Z.E. is een dagelijks genot.

Met de Kangoo Z.E. beleef je een nieuwe vorm van rijplezier, anders, verbluffend. Geen motorgeluiden meer, volledig stil autorijden dankzij de 100% elektrisch aangedreven motor die pittig accelereert. Alles is gericht op comfortabel en zorgeloos rijden waardoor u de mogelijkheid heeft de batterij op meerdere plekken op te laden.

De 100% elektrische Renault Kangoo Z.E. is de perfecte bedrijfswagen. Met een laadvermogen tot 650 kilogram kan hij flinke klussen aan. De Kangoo Z.E. heeft een laadvolume van maximaal 4m3 en is leverbaar met een volledig tussenschot, om uw veiligheid en die van uw lading te garanderen. In de laadruimte zitten meerdere bevestigingspunten. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om de inrichting van uw Renault Kangoo Z.E. zelf samen te stellen naar eigen behoeften en wensen.

De Renault Kangoo Z.E. heeft een actieradius van 270 kilometer volgens de NEDC en naar realiteit rijdt u zo’n 200 kilometer met deze bedrijfswagen. Uiteraard is dit afhankelijk van verschillende factoren zoals uw snelheid, het hoogteverschil van de wegen waarop wordt gereden, uw rijstijl en het gebruik van de verwarming of de airconditioning.

Om de actieradius te vergroten, biedt de Kangoo Z.E. u verschillende hulpmiddelen: allereerst de Eco-modus, waarmee de rijprestaties kunnen worden beperkt ten gunste van het bereik. Daarnaast wordt de batterij opgeladen als de auto afremt, dat wil zeggen zodra u uw voet van het gaspedaal haalt, wordt het opladen van de auto zichtbaar op de econometer op het instrumentenpaneel. De voorverwarmfunctie maakt het mogelijk om van een optimaal thermisch comfort te genieten en tegelijkertijd de capaciteit van uw batterij te behouden door de verwarming of ventilatie van uw auto op afstand in te stellen als deze nog wordt opgeladen.

Interesse in een elektrische bedrijfswagen? Kom dan naar Arend Auto, uw complete mobiliteitspartner die alle relevante services in huis heeft. Als onderdeel van de solide Stern Groep kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van leasing, financiering, verzekering en bedrijfswageninrichting. Uiteraard staat Arend Auto ook na de verkoop klaar voor onderhoud, schadeherstel en andere werkzaamheden.

Wij begroeten u graag voor een maatwerk voorstel dat past bij úw bedrijfsvoering!

Arend Auto
Europalaan 2
5623 LJ Eindhoven
T 040 245 0055
www.arendauto.nl