BOV_Logo

Rabobank Eindhoven-Veldhoven nieuwe hoofdsponsor BOV-Award

Thema BOV-award night 2018: ‘Offline’

 JCI De Kempen is verheugd te kunnen melden dat Rabobank Eindhoven-Veldhoven een nieuwe hoofdsponsor is van de BOV, naast de reeds bestaande hoofdsponsoren ASML, drukkerij SNEP, Eindhovens Dagblad en Veldkamp producties.

Ook dit jaar reikt JCI (Junior Chamber International) De Kempen, een netwerkorganisatie voor ondernemende en ambitieuze mensen tot 40 jaar, de BOV-award uit aan de ondernemer in de regio die uitblinkt in zijn of haar vakgebied. Tijdens de BOV-award night op 26 maart 2018 in het Parktheater in Eindhoven zal de winnaar bekend gemaakt worden. Na gedegen onderzoek door leden van JCI De Kempen en een deskundige jury wordt deze jaarlijkse prijs voor de 23ste keer uitgereikt aan degene met de Beste Ondernemers Visie in de regio.

Tijdens deze avond staan niet alleen de finalisten die strijden om de felbegeerde BOV-award centraal, ook wordt bekend gemaakt wie er naar huis gaat met de ASML Young Makers Award. Het doel van deze award is om startups in de maakindustrie te ondersteunen en een podium te bieden om hun doelen te realiseren.

Mark van den Broek, directeur bedrijven Rabobank Eindhoven-Veldhoven is blij met deze nieuwe samenwerking: “Deze participatie komt voort uit een diepgewortelde motivatie van de Rabobank om ondernemers te ondersteunen in het waarmaken van hun ambities. We zien het als onze missie om ondernemerschap te stimuleren en visie te ontwikkelen. JCI is een club met jonge beloftevolle mensen en ondernemers, die met veel energie ontwikkelingen in onze regio stimuleren. De BOV-Award is het grootste netwerkevent in de regio, waarin wij graag participeren.”

Thema BOV 2018: Offline
De wereld draait op volle toeren. Nieuws komt tot je in een tempo dat niet bij te houden is. Het medialandschap en de manier van communiceren speelt hierin de belangrijkste rol. Informatie reist zo snel dat meningen die als feiten worden gebracht vaak voor lief worden genomen. Maar hoe lang houdt dit stand, en sterker nog, is deze manier van communiceren niet al op zijn retour? Puur online bestaat niet in een wereld waar zintuigen nog steeds allesbepalend zijn. Hoe gaat uw organisatie om met het thema van de BOV-award night 2018: ‘Offline’? Wat is de waarde van dit fenomeen en bestaat dit nog zonder de link te leggen met online? Deze en nog veel meer vragen zullen aan bod komen tijdens een enerverende avond.

Early bird tickets voor de BOV-award night op 26 maart 2018 zijn nu te koop! Tot 15 januari €65, daarna €75 (excl. btw). Bestel je kaarten nu via de website!

JCI (Junior Chamber International)
JCI De Kempen is een netwerkorganisatie voor ondernemende en ambitieuze mensen tot 40 jaar, die zich persoonlijk willen ontwikkelen. JCI is een internationale organisatie met circa 170.000 leden in zo’n 116 landen. Over heel Nederland verspreid zijn er circa 100 kamers met ongeveer 2000 leden. JCI heeft als non-gouvernementele organisatie de hoogste adviesstatus bij de Verenigde Naties. De visie van JCI is: “To be the leading global network of young active citizens”. De missie van JCI is: to provide development opportunities that empower young people to create positive change”. JCI De Kempen telt op dit moment 25 leden. Samen organiseren wij evenementen in de regio en ondernemen diverse sociale activiteiten. Daarmee ontwikkelen we niet alleen onszelf, maar creëren we ook maatschappelijke impact in de regio Eindhoven. www.jcidekempen.nl