16- AUTONIEUWS Nefkens Brabant 1 pagina (1)

Peugeot Expert dubbele cabine combineert zakelijk- en privégebruik

“Met de Peugeot Expert met dubbele cabine kunnen we de meest uiteenlopende ZZP´ers en bedrijven maatwerk leveren. Bovendien biedt de bestelwagen ook privé (vijf of zes zitplaatsen) volop gebruiksmogelijkheden en comfort.”
Martijn Vellekate, Accountmanager zakelijke markt Nefkens Brabant, onderbouwt zijn uitspraken even later als hij achter het stuur zit van de Expert. Hij heeft dan geprofiteerd van het sleutelloos openen van de portieren. Ook heeft hij gedemonstreerd, dat de zijschuifdeur met een simpele voetbeweging kan worden geopend.
“Ideaal als je met volle handen met gereedschap of andere spullen aan komt bij de Expert.”
Eenmaal op weg komt het rijcomfort van de auto tot leven. “Peugeot heeft de laatste jaren een enorme kwaliteitsslag gemaakt. Zowel op het gebied bestelwagens als met personenwagens.

De titel Car of the Year voor de 3008 is een beloning voor het gehele Peugeot-gamma.” Peugeot-dealer Nefkens Brabant biedt natuurlijk de particulier en de zakelijke markt maatwerk. Zowel grote bedrijven, fleetowners, kleine bedrijven en ZZP’ers treffen bij het bedrijf een persoonlijke en servicegerichte benadering.

“We brengen zorgvuldig in kaart wat de specifieke wensen zijn en denken mee over creatieve oplossingen.” Vellekate komt nog terug op de Expert: “De auto heeft een aantrekkelijk design, maximaal zes zitplaatsen en het aantal opties vergroot de gebruiksmogelijkheden en het gebruikscomfort.
Wat te denken van een head-up display voor informatie binnen het gezichtsveld en een achteruitrijcamera die 180 graden zicht naar achter biedt.” Vanzelfsprekend rekent de accountmanager de klant de Total Cost of Ownership voor zodat die weet waaraan hij of zij met zijn investering toe is.
“De Expert heeft aantoonbaar de schoonste motor in deze klasse. Ook de investering is relatief laag, een van de laagste in dit segment.”

Nefkens Brabant
Kraaivenstraat 26
5048 AB Tilburg
T 013-463 43 55
www.nefkens-brabant.nl