banner website MNC’s 05.04.2017

Over Netwerk Brabant

Voor ondernemers die verder willen
Brabantse ondernemers die behoefte hebben aan waardevolle contacten – met elkaar, met onderwijs- en overheidsinstellingen en grote bedrijven – een platform bieden om hun netwerk uit te breiden, daar spant Netwerk Brabant zich voor in.

Huidige en toekomstige generaties ondernemers verbinden, inspireren, ondersteunen en vooruithelpen  is onze missie.

Netwerk Brabant verbindt ondernemers in de regio Brabant op verschillende manieren: door het organiseren van zakelijke events, het uitgeven van een magazine en met een online platform.

Events
Bij de events komen ondernemende mensen met elkaar in contact op een manier zoals je dat in Brabant mag verwachten. Of het nu met een barbecue is of met een driegangendiner: de ontvangst is altijd gastvrij en de sfeer gemoedelijk en aangenaam.

Magazine
Sinds 2002 is Netwerk Brabant dé uitgever van regionale ondernemerscontent. Zakenmagazine Netwerk biedt redactioneel onafhankelijke informatie en speelt daarnaast in op de vraag van ondernemers om hun boodschap te kunnen delen.

Online
Online staat Netwerk Brabant op de kaart door haar informatieve website, digitale nieuwsbrieven en diverse sociale media kanalen.

“Ons doel is om ondernemers vooruit te helpen en ze te verbinden met zowel profit als non-profit organisaties. We willen inspireren en ondersteunen. Samen zien we meer, blijven we scherp en ontdekken we nieuwe mogelijkheden op het gebied van ondernemen. Samen gaan we het avontuur aan en geven we kleur aan het ondernemerslandschap in Brabant. Netwerk Brabant biedt daarvoor  een totaalpakket; van concepten tot relevante content, van marketinginzet tot aan personal support.”