26-BEDRIJFSPROFIEL-BOV-trofee-Eindhoven-1024×683

Ondernemers met Visie komen op 27 maart naar het Parktheater

Een topavond’, ‘Inspirerend’, ‘Wat een Award-Night!’ en ‘Was geweldig’ zijn enkele reacties die na de Beste Ondernemers Visie (BOV) Award Night van 2016 via social media werden gedeeld. De organisatoren van editie 2017 staan dan ook voor een uitdaging, om het mooie programma, de zeer boeiende keynote én aanvullend entertainment van afgelopen jaar te overtreffen. Naar eigen zeggen zijn ze hier uitstekend in geslaagd. De BOV Award Night 2017 belooft een spektakel te worden. Dat wilt u toch niet missen?

De avond staat volledig in het teken van ondernemen met visie en is gevuld met een keur aan activiteiten rondom inspireren, netwerken en fun. Aansprekende keynote(s), entertainment en volop netwerkmogelijk­heden tijdens het diner voorafgaand aan de avond én de unieke borrel na afloop maken de Award Night compleet.

‘Brabant – Past, Present & Future’
Het centrale thema tijdens de avond is Brabant – Past, Present & Future. Wapenfeiten uit de Brabantse geschiedenis zullen op verrassende wijze met u worden gedeeld. Onder andere op het gebied van cultuur, sport én Brabants ondernemerschap. Hoe scoort Brabant in vergelijking met de rest van Nederland? En de wereld?

Dagvoorzitter: Karin Bruers
Niemand minder dan cabaretière Karin Bruers zal de rol van dagvoorzitter vervullen. Zij zal hierbij niet alleen de drie BOV-finalisten, maar ook de finalisten van de ASML Young Makers Award aan de tand voelen over hun ambities, visie op ondernemerschap en de hoogte- en dieptepunten uit hun (jonge) carrière.

Wilt u 27 maart 2017 aanwezig zijn bij de BOV Award Night in het Parktheater in Eindhoven? Bestel dan nu uw kaarten via www.boveindhoven.nl/kaartverkoop