Van Oers accountancy & advies staat dicht bij de ondernemer

Prettig zakendoen met een partij die je begrijpt en weten dat je voor elke vraag terug kunt vallen op een specialist; twee belangrijke redenen waarom zo veel bedrijven voor Van Oers accountancy & advies kiezen. Van de bakker op de hoek tot grote MKB-bedrijven. Belastingadviseurs Noraly Hanssen en Edwin Steegers zijn twee van die specialisten. Zij vertellen over de kracht van het Brabantse accountantskantoor.

Streamer: “We streven naar het optimale voor de klant.”

Het best haalbare
“Voorop staat dat we de klant verder helpen”, vertelt Edwin Steegers. “Dat doen we onder andere met een geavanceerd online systeem dat alle input razendsnel verwerkt zodat je als ondernemer altijd toegang hebt tot actuele cijfers.” Op die cijfers baseren de adviseurs hun advies. “We streven naar het optimale voor de klant. Dat is vaak een combinatie van de beste mogelijkheid op papier en wensen, gevoelens en de privésituatie.” Accountancy en belastingadvies zijn voor Van Oers dan ook een kwestie van persoonlijk benadering en een hoge servicegraad. “We doen ons best om de ondernemer zo goed mogelijk te leren kennen, zodat we kunnen inspelen op alles wat hem of haar bezighoudt”, vult Noraly Hanssen aan. “We hebben ook veel branchegerichte kennis in huis, bijvoorbeeld op het gebied van transport, onderwijs en de zorg. Die delen we graag met onze relaties zodat zij er hun voordeel mee kunnen doen.”

Financiële planning
Ook op het gebied van financiële planning staan zij hun relaties bij. Edwin en Noraly hebben een paar tips: “Begin er op tijd mee, zorg dat je je bewust bent van wat je nu uitgeeft en van wat je in de toekomst wilt kunnen uitgeven. Dan kom je niet voor verrassingen te staan.” Voor wie er serieus werk van wil maken, staan de accountants en adviseurs van Van Oers natuurlijk klaar met persoonlijk advies.

Foto: Noraly Hanssen

Van Oers accountancy & advies
Europark 5

4904 SX Oosterhout
T
0162 497 060
info@vanoers.nl    
www.vanoers.nl