Netwerk Brabant Latenzo

Nog meer topmerken bij Latenzo

Of je nou op zoek bent naar iets moois voor een speciale gelegenheid of gewoon een hippe outfit, bij Latenzo slaag je altijd. Je vindt er kleding en accessoires voor elke gelegenheid en in iedere prijsklasse. Maak er gerust een dagje uit van: het parkeren en de lunch zijn gratis.

Nieuw voor dames
Aan de rij damesmodemerken, zoals Nikkie, Gustav en Geisha, heeft Latenzo twee nieuwe toppers toegevoegd: Opus en Alpha Studio. Op de foto een combinatie uit de voorjaarscollectie van het Nederlandse topmerk Yaya in een kleur groen die dit seizoen helemaal in is. “Naast allerlei groentinten zien we ook koraal en veel pastelkleuren”, vertelt floormanager en hoofd inkoop damescollectie Jakomien van Zetten. “Andere trends zijn ruches, strikken, kant en prints met bloemen en ruiten. Een echte musthave is het pak bestaande uit een broek en een jasje.”

Maak van je bezoek aan Latenzo een dagje uit: parkeren en lunch zijn gratis!

Nieuw voor heren
Ook bij de heren is groen de modekleur. Die zien we onder andere terug bij het bekende casual/sportieve merk Tommy Hilfiger, de nieuwe aanwinst op de herenafdeling naast merken als PME Legend, Boss Orange, Fellows en Cavallaro Napoli, dat trouwens ook een damescollectie heeft. “Voor mannen is onze collectie wel heel compleet”, vertelt marketingmanager Alexia de Beer. “We hebben zelfs riemen, ondergoed en schoenen. Hou je niet van winkel in, winkel uit, dan is dit je adres. Je stapt van top tot teen gekleed de deur uit.”

Latenzo Fashion Lifestyle
Kreitenmolenstraat 80
5071 BH Udenhout
T 013 5116096
info@latenzo.nl
www.latenzo.nl