16-AUTONIEUWS Auto Smolders 1 pagina

De nieuwe Mazda CX-5 nu in de showroom bij Auto Smolders.

Tijdens de Autosalon van Genève 2017 had Mazda de Europese première van de nieuwe CX-5. Het nieuwe model is leverbaar voor prijzen die beginnen bij € 30.990,- inclusief kosten rijklaar maken. Dat is nagenoeg dezelfde instapprijs als bij het uitgaande model.

Bij de lancering heeft Mazda een bijzonder scherpe aanbieding op de SKYACTIV-G 165 2WD: deze is als introductieaanbod in combinatie met de steeds meer gevraagde SKYACTIV-Drive automaat al beschikbaar voor een meerprijs van slechts € 1.000,- ten opzichte van de versie met handgeschakelde 6 versnellingsbak.

Nieuw is de 2.5 SKYACTIV-G1+, met onder meer 194 pk, cilinderuitschakeling en head-up kleurendisplay met projectie in de voorruit, het topmodel van de serie, die vanaf nu te bestellen is voor € 50.290,-  en vanaf begin september in Nederland leverbaar zal zijn.

Eigen kijk, eigen kracht
De Mazda CX-5 zet opnieuw de toon met een krachtig design en onvergelijkbare rijeigenschappen. Het vernieuwde uiterlijk laat zien hoe de details van het KODO Design het verschil kunnen maken. De uitzonderlijke afwerking en vormgeving van het interieur zetten een nieuwe standaard van comfort.

Kracht en rijplezier
De combinatie van kracht en efficiëntie is mogelijk dankzij Mazda’s geavanceerde SKYACTIV Technology die nog verder is uitgewerkt, waardoor de rijbeleving nog intenser is. Ook de nieuwe Mazda CX-5 is uitgerust met het revolutionaire G-Vectoring Control, waardoor je nog meer controle hebt.

Mens en machine één
Het vernieuwde interieur kan zich meten met de besten en is compleet gericht op de bestuurder. Niet om deze buiten spel te zetten, maar juist om het rijden ten volste te ervaren. Zelf ervaren wat die eenheid betekent?

Kom langs in de showroom bij Auto Smolders en ervaar de nieuwe Mazda CX-5 zelf.

Eindhoven:                      Tilburg:                        Westerhoven:
Vaalserbergweg 2           Kraaivenstraat 16         Lange Akkers 2
040-2911800                  013-5286900                040-2014888