12-EVENTS Quatre Bras 1 pagina (2)_edited_edited

Nieuwe eigenaresse Restaurant Quatre Bras in Best

Sinds 1 september jongstleden is Sophie van Genugten de trotse officiële eigenaresse van Restaurant Quatre Bras in Best. Het restaurant staat voornamelijk bekend om haar culinaire gerechten en gastvrije service maar beschikt ook over een zaal waar vergaderingen en evenementen tot in de puntjes worden verzorgd. Al met al: Quatre Bras heeft alles!

Met een afgeronde opleiding in Hotel- en Eventmanagement, en na jarenlang manager te zijn geweest van Quatre Bras, heeft Sophie het bedrijf nu van haar vader overgenomen. Het restaurant viert dit jaar haar 65-jarige bestaan, jaren waarin veel is veranderd. “We blijven altijd werken aan ontwikkeling en innovatie, maar gasttevredenheid staat bij ons bovenaan. Dat gasten met een positieve ervaring ons restaurant weer verlaten, dat is waar het bij ons om gaat” licht Sophie toe.

Een enthousiast team verzorgt een heerlijke lunch, een culinair diner of een gezellige borrel voor iedereen. De gevarieerde menukaart biedt luxe belegde broodjes én 3, 4 of 5 gangen menu’s en heeft dus voor ieder wat wils. Ook is er de mogelijkheid voor een high tea, een high wine en zelfs high beer. De zaal heeft een maximale capaciteit van 350 personen en is geschikt voor alle gelegenheden, van congres tot bruiloft, en van condoleance tot babyborrel.

Ook wordt er gewerkt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen door middel van het ondersteunen van Little Leaders. Voor iedere rekening doneert Quatre Bras 1 euro aan de stichting die leiderschap en eigenaarschap aanspoort in professionals binnen het basisonderwijs, en zo daarmee kinderen beïnvloedt. “Ik sta volledig achter de doelstellingen van deze stichting. Zelf ben ik ondernemend, en houd me vast aan mijn principes. Graag draag ik er mijn steentje aan bij om dit ook in kinderen te inspireren”, aldus Sophie.

18 december is Netwerk Brabant te gast voor de Mini Netwerk Contactavond, wil je hierbij zijn? Meld je dan hier aan!

Restaurant Quatre Bras
Nieuwstraat 79
5683 KB Best
0499-371450
www.quatrebras.nl
info@quatrebras.nl