© Photography by @[572654792871613:0]

Nieuw fenomeen voor MKB-Brabant: MarQifest

Een bedrijfsfeest voor alle medewerkers van de 28.000 midden- en kleinbedrijven in Noord-Brabant. Dat is het idee achter MarQifest. Het eerste echte corporatefestival voor MKB’ers wordt georganiseerd op zaterdag 1 september op Strandpark Aquabest in Best. Topacts zijn onder meer Gerard Joling en Jeroen van de Boom.

Naar de bowlingbaan, een barbecue, workshop of gewoon een borrel in de bedrijfskantine. Veel bedrijfsuitjes zijn nog altijd vrij standaard. Dat is ook niet zo gek, want de meeste MKB-bedrijven hebben niet de financiële middelen om groot uit te pakken. Met een festival bijvoorbeeld, dé personeelsfeest-hit van nu. Steeds meer grote bedrijven organiseren voor hun personeel zo’n corporate festival. Relaxt feestvieren in de buitenlucht, hier en daar wat eten en dansen tot de zon ondergaat. Met een nieuw initiatief van MarQuis evenementen ligt dit populaire concept nu ook voor MKB-bedrijven binnen handbereik.

Van meezingen tot helemaal los gaan
MarQifest is het eerste en enige echte festival dat zich helemaal richt op de midden- en kleinbedrijven van Noord-Brabant. “Het wordt zelfs het grootste bedrijfsfeest van Nederland. We bieden hiermee iets dat tot nu alleen was weggelegd voor grotere bedrijven. Een waanzinnige programmering met bekende artiesten en deejays op het podium. Denk aan Gerard Joling, Jeroen van der Boom, OG3NE, Glennis Grace, Ben LieBrand, DJ La Fuente, MC Mitch Crown, Charly Lownoise & Mental Theo, Piano & Co, Wolter Kroes, Frans Duijts, Django Wagner, Frank Smeekens, Danny de Munk, Samantha Steenwijk, John de Bever, Rene Schuurmans, Patrick Dano, Wipneus & Pim, Snollebollekes en DJ Billy the Kit. MarQifest wordt zeven uur lang onbeperkt eten en drinken, met allerlei vormen van entertainment, gave acts en een dikke eindshow.”

Ticket mogelijkheden
Het grootste bedrijfsfeest van Nederland is er voor alle 28.000 MKB-bedrijven die Noord-Brabant telt. “Medewerkers kunnen met een partner, met klanten, hun afdeling of gewoon het hele bedrijf komen of zelfs met ‘de vrienden-club’. Voor wie waarde hecht aan een beetje exclusiviteit is er één van de speciale bedrijfspakketten of zelfs een eigen VIP-deck.” De diverse barren en foodcorners op het terrein bieden in ieder geval voor ieder wat wils. Denk aan lekkere frites, snacks, burgers, pizza’s en broodjes. Daarnaast is er ook veel healthy food zoals diverse smoothies en gezonde pizza’s.

Iets extra’s
“Voor een succesvol bedrijf heb je goede mensen nodig. Vakbekwaam en betrokken. Daarom is het zo belangrijk om je medewerkers zo af en toe te fêteren, om ze iets extra’s te geven. Die mogelijkheid gaan we met MarQifest bieden”, aldus Jansen. “Het belooft op 1 september op Strandpark Aquabest dan ook een geweldige happening te worden dat, als het aan ons ligt, een jaarlijks terugkerend festival wordt.”

MarQifest
Zaterdag 1 september 2018
Strandpark Aquabest te Best
www.marqifest.nl
info@marqifest.nl
013-5210805