45-BEDRIJFSPROFIEL-AC4U-1-pagina-2-1024×656

Niemand meer dood aan kanker, dat wil jij toch ook?

Alpe d’Huzes is een actie waarbij fietsers en lopers, alleen of in teams, geld bijeenbrengen waarmee zij een actieve bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker door Alpe d’Huez meerdere malen te bedwingen.

Onder het moto “Opgeven is geen optie” en  de strijdkreet “Niemand meer dood aan kanker, dat wil jij toch ook?”  ben ik persoonlijk de uitdaging aangegaan om de berg 5 keer te gaan beklimmen op donderdag 1 juni 2017.

Ik verloor het afgelopen jaar mijn dierbare vriend Robin op 39 jarige leeftijd en mijn ome Jan van 68 jaar aan de ziekte kanker, tevens verloor ik de afgelopen jaren mijn nicht en twee ooms aan deze ziekte . Allemaal hebben ze na een pittige en soms erg heftige lange strijd verloren van deze ziekte.

Genoeg redenen voor mij om samen met  Pascal Trimbach naast de geweldige sportieve uitdaging van het meerdere malen achter elkaar beklimmen van de “Nederlandse berg”, zoals de Alpe d’Huez ook wel wordt genoemd in de volksmond.

Ook een positieve en actieve bijdrage te gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van nieuwe medicijnen en betere behandel methodes voor al diegene die momenteel een pittige strijd leveren of in de toekomst zullen moeten gaan leveren tegen de ziekte kanker.

Wil jij ook dat er niemand meer dood gaat aan kanker en dat de ontwikkeling van betere medicijnen en behandel methode doorgang kan blijven vinden.

Steun dan ons team AC4U-Source PT in die strijd en doneer op onze actie site:

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/ac4usourcept