team_noord_brabant_edited

MKBDoorgaan.nl organiseert ontbijtsessie over vroegsignalering voor accountants en boekhouders

Op woensdag 13 december organiseert MKBDoorgaan.nl een ontbijtsessie over Vroegsignalering voor accountants en boekhouders uit de provincie Noord-Brabant. Een bijeenkomst over hoe we samen op tijd ondernemers in Noord-Brabant kunnen bijstaan die (financiële) problemen ervaren. Het gezamenlijk organiseren van vroegsignalering is een belangrijke stap om ondernemerschap in Noord-Brabant te behouden en te laten groeien.

MKBDoorgaan.nl is een landelijke werkende non-profit stichting die ondernemers verder helpt. MKBDoorgaan.nl wil die bedrijven bereiken en helpen die in (financiële) problemen zijn gekomen of dreigen te komen, maar die wel een levensvatbaar toekomstperspectief hebben. Daarnaast helpt de stichting bedrijven die belemmeringen ervaren in de groei.

Ontbijtsessie
Accountants en boekhouders uit de provincie Noord-Brabant die behoud en groei van ondernemerschap een warm hart toedragen zijn van harte welkom. De ontbijtsessie is op 13 december 2017 in De Bank, Hoofdstraat 43 in Schijndel. De bijeenkomst is van 07.45 tot 09.00 uur en georganiseerd in samenwerking met Green Badger. Green Badger helpt dienstverlenende ondernemers met het creëren van betere salesresultaten en groei. Aanmelden voor de ontbijtsessie kan gratis via www.mkbdoorgaan.nl

Foto: Team Noord-Brabant van MKBDoorgaan.nl. Van links naar rechts: Peter de Man, Martin Notté, Marjan Boersma en Margo Huijerjans. (Eigen foto)