foto bij masterclass 24 april 2018_edited

Masterclass: Laat reviews voor je werken

Dinsdag 24 april 2018, Hotel de Leijhof in Oisterwijk
De presentatie en prestatie van jouw locatie op reviewsites is cruciaal. Of je nu wilt of niet, je doet eraan mee. Reviews bereiken niet alleen een internationaal miljoenenpubliek, ze spelen een grote rol in het zoek- en boekgedrag van potentiële gasten. Ook geven ze je waardevolle informatie over bijvoorbeeld de service, kwaliteit en de gastvrijheid van je personeel in je bedrijf. Kortom: laat reviews voor je werken!

Programma: wat kun je verwachten?
• Niek van den Broek, directeur van Mercure Hotel Tilburg Centrum en ibis Tilburg, deelt zijn kennis over online reviewmanagement en vertelt wat dit zijn hotels heeft opgeleverd.
• Menno Beker, Board member van Olery (Travel & Hotel Data Specialist), vertelt over de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de wereld van reviewsites.
• Ankie Joos, business consultant bij VisitBrabant, licht toe welke tools en diensten VisitBrabant aanbiedt om reviews voor je te laten werken.
• Je ontmoet interessante collega’s uit de Brabantse vrijetijdssector én leert van elkaar.

Voor wie?
Voor alle Brabantse leisureaanbieders (verblijfsaccommodatie, horeca, attractie, evenement, retail) die werk willen maken van reviews. De inhoud is vooral nuttig voor degene die verantwoordelijk is voor het inzetten van online review-management (eigenaar, general manager of manager marketing & communicatie).

Praktische informatie
Datum: dinsdag 24 april 2018
Inloop: 13.15 uur
Plenair programma: 13.30 – 16.30 uur
Borrel en napraten: 16.30 – 17.00 uur
Locatie: Hotel de Leijhof, Oisterwijk
Kosten: € 49,-* excl. btw.

*De masterclass is GRATIS voor Businesspartners van VisitBrabant. Partners met het Basispakket Internationaal krijgen 25% korting.

Aanmelden
Deze masterclass wordt nogmaals aangeboden, omdat bij de vorige edities het maximale aantal deelnemers bereikt was. Meld je dus snel aan! Kijk voor meer informatie op www.visitbrabant.com/masterclass.