50-BEDRIJFSPROFIEL-Thar-Uitgeverij-1-pagina-1024×683

Makkelijk en leuk leren met e-learning

Veilig werken kun je leren. Er bestaan talloze cursussen en trainingen voor, die voor bepaalde beroepscategorieën vaak ook nog verplicht zijn.  Met e-learning volg je zo’n training op een leuke en makkelijke manier. THAR Uitgeverij heeft zich toegelegd op het ontwikkelen van blended e-learningcursussen voor met name transport  en logistiek, groenvoorzieningen en  de technieksector.

Ontwikkeld samen met specialisten
Het begon allemaal met de Code 95, de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs. Iedere 5 jaar moeten zij nascholingstrainingen volgen om bij te blijven in hun vak. “Met e-learning kun je dat doen waar en wanneer je maar wilt, een mooie aanvulling op het klassikale gedeelte”, vertelt Marlieke van Gorp van THAR Uitgeverij. “In samenwerking met verschillende specialisten ontwikkelen wij de content. Het lesmateriaal is praktijkgericht en met veel beeldmateriaal zodat iedereen het makkelijk kan volgen. Opleiders als TA Nederland, AOK en JobTrans werken met de e-learningcursussen van THAR. Zij hebben voor ons gekozen omdat wij graag mee willen denken en maatwerk maken.”

Je eigen online academy

“Voor bedrijven die doorlopend mensen moeten trainen, bijvoorbeeld op het gebied van BHV, VCA of ARBO-wetgeving, kunnen we een eigen persoonlijke e-learningacademy inrichten”, gaat Peter van der Aa van THAR verder. “We kunnen ons standaardprogramma als basis nemen en dat personaliseren, zodat de hele cursus de uitstraling van het bedrijf meekrijgt. We kunnen ook in samenwerking met de opdrachtgever alles op maat maken.”

Makkelijk, leuk en niet duur
De e-learningmodules van THAR zijn professioneel opgezet en heel gemakkelijk in het gebruik. Er is zelfs een helpdeskknop. “Cursisten kunnen daar hun vragen stellen. Ze krijgen binnen 24 uur antwoord”, legt Peter uit.  “Onze e-learningcursussen zijn een gebruiksvriendelijk alternatief voor klassikale lessen en bovendien niet duur omdat je geen investeringskosten betaalt.”

THAR Uitgeverij
Nijverheidsweg 23B
5071 NL Udenhout
T 085 9028907
info@tharuitgeverij.nl
www.tharuitgeverij.nl