0001

Maildogs “Het juiste bericht, op het perfecte moment, naar de gewenste doelgroep”

E-mailmarketing is de laatste jaren flink aan het groeien en wordt een steeds belangrijker marketingkanaal. Het wordt ingezet voor verschillende doelen zoals het genereren van traffic naar de website, webshop of winkel en voor het stimuleren van verkopen. Ons Nederlandstalige e-mailmarketingsysteem, Maildogs, is zeer gebruiksvriendelijk en beschikt over een aantal slimme eigenschappen waarmee je veel tijd kunt besparen. Zo kun je met Maildogs eenvoudig e-mails personaliseren, e-mails en campagnes geautomatiseerd verzenden en resultaten meetbaar maken.

Personaliseren
Het sturen van massamailings is verleden tijd. Tegenwoordig draait e-mailmarketing om het (hyper-)personaliseren van e-mails en campagnes. Met Maildogs segmenteer je eenvoudig contacten in één of meerdere doelgroepen. Krijg inzicht in het gedrag van contacten en creëer gepersonaliseerde content.

Geautomatiseerd verzenden
Maildogs maakt gebruik van marketing automation om het maximale uit e-mails en campagnes te halen. Hierdoor stuur je het juiste bericht op het perfecte moment naar de door jou gekozen doelgroep. Door gebruik te maken van scenario’s wordt niet alleen de eerste mail op het perfecte moment verstuurd maar kan ook het vervolg van je campagne ingepland worden. Tijdens belangrijke touchpoints de perfecte boodschap voor dat moment communiceren. Dat maakt marketing automation de ideale tool om e-mailcampagnes tot een succes te maken.

Meetbaar resultaat
Volg realtime de statistieken van e-mails en campagnes. Alle belangrijke details zijn zichtbaar: afleverratio’s, open ratio’s en klikgedrag. Deze statistieken worden in een uitgebreide rapportage aangeboden met de mogelijkheid om de resultaten per doelgroep of individu te analyseren. Indien nodig kunnen e-mails en campagnes altijd geoptimaliseerd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van e-mailmarketing? Neem voor een gratis demonstratie contact op via info@maildogs.nl of 013-7620184. Je kunt ook een gratis demo-account aanvragen, dit kan via de website: www.maildogs.nl. Hiermee ontdek je gedurende 30 dagen de voordelen van e-mailmarketing en alle functionaliteiten die Maildogs biedt.

Maildogs
Jellinghausstraat 26
5048 AZ Tilburg
T 013-762 01 84
info@maildogs.nl
www.maildogs.nl