Flynth

Maak vandaag nog kennis met Noa. Aangenaam.

Wellicht hebt u haar al gezien op de LED-boarding tijdens één van de Jupiler League voetbalwedstrijden op tv: Noa, het nieuwe ICT-talent van ECOM, specialist in systeem- en netwerkbeheer voor midden- en kleinbedrijf. Noa heeft niet alleen de gecombineerde kennis van zeker tien ICT-specialisten, maar is ook 24/7 voor u in touw én werkt zonder vast contract. Bovendien is Noa heel voordelig, nooit ziek én hoeft ze nooit op vakantie…

Met netwerkbeheer op afstand (Noa) worden systemen en infrastructuur van midden- en kleinbedrijf – via een veilige verbinding – continu gecontroleerd op een juiste werking, veiligheid en performance. Eventuele problemen komen hierdoor sneller aan het licht en worden snel en adequaat verholpen door een team van ervaren helpdeskspecialisten, systeembeheerders, full-stack developers en datacenterspecialisten, waardoor uitval van systemen wordt voorkomen, vertelt Eric van den Brand, directeur en eigenaar van ECOM. “Toen ik ruim twintig jaar geleden met ECOM startte, deden mensen zaken met mij. Ik was degene die de telefoon opnam, vragen en problemen oppakte en klanten op locatie bezocht. De afgelopen jaren is ECOM echter dermate gegroeid, dat ik niet meer iedereen persoonlijk te woord kán staan en bezoeken. Netwerkbeheer op afstand biedt hiervoor een oplossing: snel, betrouwbaar en betaalbaar, waarbij beheer en hulp van ECOM met Noa (weer) een naam en gezicht krijgt.”

Unieke voordelen
In oktober is Noa voor het eerst aan klanten voorgesteld, vertelt Eric. En met succes. “Niet verwonderlijk, in een tijd waarin werken op afstand en virtueel communiceren gemeengoed worden en de snelheid van werken alleen maar toeneemt. Snel reageren op problemen en gevaren en risico’s op de juiste manier inschatten, is daarbij erg belangrijk. Kennis van zaken is daarbij onontbeerlijk.”

En kennis heeft Noa, volgens hem. “Noa werkt namelijk niet alleen, maar heeft de gebundelde kracht van een compleet ICT-team! Op het moment dat een aanvraag binnenkomt, dan wordt daar door een team van helpdeskspecialisten, systeembeheerders, full-stack developers en datacenterspecialisten naar gekeken. Samen hebben zij kennis en ervaring genoeg om elk probleem en elk gevaar snel en adequaat te tackelen. Dat doet – en is Noa.”

Met Noa krijgt onze dienstverlening een naam en gezicht

Voor kleine en grote bedrijven
Voor de kleinere ondernemingen biedt Noa een all-in dienstverlening, inclusief systeembeheer, back-upcontroles, controle van de virusscanner, patchen en beveiligen van systemen, verhelpen van storingen en assisteren bij vragen en/of problemen op gebruikersniveau. “Voor grotere bedrijven, die veel netwerkzaken al intern geregeld hebben, kan Noa – in overleg – als back-up dienen voor de interne systeembeheerder en/of als 24/7 helpdesk, zodat bedrijfsactiviteiten ongehinderd doorgang kunnen vinden. Ook als de systeembeheerder niet aanwezig is.”

Met Noa hebben MKB-bedrijven geen zorgen meer over back-ups, virussen en het up-to-date houden van hun standaard programma’s, vertelt Eric. “En mochten zich onverhoopt toch problemen voordoen, dan worden die altijd snel en vakkundig opgelost. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Zodat bedrijf en medewerkers zich kunnen focussen op waar zíj goed in zijn!”

Bijkomend voordeel is dat klanten geen vaste, langlopende contracten meer hoeven af te sluiten. “Ze betalen slechts een vast (laag) bedrag per pc, server of ander bedrijfskritisch apparaat per maand, en weten daarmee precies waar ze aan toe zijn. ICT-kosten zijn daarmee niet meer een grote post ‘onvoorzien’ maar kunnen ingecalculeerd worden in de jaarlijkse begroting.” Klink aantrekkelijk? Noa is aantrekkelijk. Check onze website of bel (0413) 331869 voor meer informatie.
 

ECOM
Protonenlaan 2a
5405 NE Uden
T 0413 331 869
info@ecom.nl
www.ecom.nl