Leseman Car Care maakt gebruikte auto’s weer als nieuw

Wat gebeurt er eigenlijk met een auto voordat hij als occasion in de showroom komt? Die ondergaat een intensieve behandeling waardoor hij er weer als nieuw uitziet. Van ophalen via schade herstellen naar polijsten, poetsen en fotograferen tot de aflevering bij dealer of leasemaatschappij die de auto aan een nieuwe eigenaar helpt. Bas Leseman van Leseman Car Care heeft daar zijn specialiteit van gemaakt. En met succes.

Bijbaantje
Het plan was dat Bas Leseman in de bedrijfsadministratie terecht zou komen. Als tiener volgde hij daar een opleiding voor. Leuk, maar niet leuk genoeg. Dus poetste hij in zijn vrije uren auto’s. Dat bijbaantje is nu, 12 jaar later, uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met drie vestigingen en 90 medewerkers.

Van tweedehands naar showroomstaat
Het bedrijf heeft alles onder één dak: een schadeafdeling voor uitdeuken en spuiten, een polijstafdeling en een poetsafdeling. Als de auto weer in showroomstaat is, gaat de fotograaf aan de slag in de fotostudio. Hij maakt niet alleen 2d-foto’s, maar ook – en dat is uniek – 360 graden 3d-foto’s. Daarna wordt de auto naar de verkopende partij vervoerd. Ook dat houdt Leseman in eigen hand. Er rijden continu 6 vrachtwagens rond om de auto’s op te halen en weg te brengen.

Trofee
De nieuwe locatie in de Ledeboerstraat was amper geopend of Leseman Car Care had de ‘Bedrijf van de Maand’-trofee al op zak. De blauw/gele mini-social sofa met het logo van Tilburg erin is een erkenning voor inspirerend ondernemerschap. Een pluim voor een ondernemer die nog steeds het liefst auto’s poetst.

Leseman Car Care B.V.
Ledeboerstraat 1

5048 AC Tilburg
T 013 463 95 98

info@lesemancarcare.nl             
www.lesemancarcare.nl