Kasteel Heeze: Inspireren, ontmoeten en genieten

Het houden van uw evenement op een unieke locatie heeft duidelijk toegevoegde waarde. De gasten komen niet alleen eerder, maar worden ook door de omgeving geïnspireerd én denken vaker aan het evenement terug. Kasteel Heeze heeft daar veel ervaring mee.

 Het authentieke rijksmonument Kasteel Heeze met het middeleeuwse slot Eymerick en haar koetshuizen leent zich uitstekend voor diverse evenementen. Er vinden veel huwelijken plaats; daarnaast is de locatie zeer aantrekkelijk voor zakelijke evenementen.
Zo worden er personeelsfeesten en nieuwjaarsrecepties gehouden, maar ook vergaderingen, seminars en productpresentaties.

“Het kasteel is nog grotendeels authentiek en straalt een sfeer van vroegere eeuwen uit. De gastvrijheid, service en faciliteiten echter zijn van absoluut deze tijd”, vertelt Joost Verhulst, algemeen manager van De Heerlijkheid BV, de cateringorganisatie van Kasteel Heeze. “Kasteel Heeze is een unieke locatie doordat het bestaat uit een nog geheel authentiek ingericht ‘nieuw’ kasteel – uit de 17e eeuw – en een middeleeuws deel dat voor evenementen bestemd is.

‘Een unieke locatie geeft uw evenement toegevoegde waarde’

Wij merken dat het organiseren van een evenement op een unieke locatie duidelijk toegevoegde waarde heeft.
Mensen komen met meer plezier hierheen dan naar een willekeurige standaardlocatie. Daardoor komt een groter deel van de genodigden en heeft het evenement een groter bereik.
Daarnaast blijkt dat het evenement meer indruk maakt en dat de herinnering eraan langer blijft. De boodschap die het bedrijf wil brengen, blijft daardoor beter hangen.
Op kasteel Heeze bieden wij voorts exclusiviteit: wij verzorgen maar één evenement per dag. Verder zijn wij goed bereikbaar en kunnen tot 200 auto’s gratis op ons landgoed parkeren.”

Maandag 23 oktober zal Netwerk Brabant te gast zijn bij Kasteel Heeze voor de Mini Netwerk Contactavond, inschrijven kan nog hier

 

Kasteel Heeze
Kapelstraat 25, Heeze
T 040 – 226 14 31
www.kasteelheeze.nl info@deheerlijkheid.nl