Hoppenbrouwers Techniek opent 25 oktober in Roosendaal haar vijfde vestiging

Hoppenbrouwers Techniek opent op woensdag 25 oktober a.s. in het bijzijn van Wethouder Theunis in Roosendaal haar vijfde vestiging. Van oudsher is Hoppenbrouwers gevestigd in Udenhout en sinds enkele jaren ook in Deurne, Dongen en Nijmegen. Vanuit deze vestigingen werkt het bedrijf aan haar lokale geworteldheid en stimuleert ambitie bij medewerkers. Deze ambitie geeft medewerkers de ruimte en vrijheid om te groeien. Zo ontstond ook deze vestiging in Roosendaal.

Richard Clement is de vestigingsleider van deze locatie en nodigt u van harte uit voor de officiële opening. Hoppenbrouwers wil actief bijdragen aan het bedrijfsleven in Roosendaal en nodigt naast relaties en collega’s ook ondernemers uit van bedrijventerreinen Majoppeveld, Borchwerf I en Borchwerf II voor de opening op woensdag 25 oktober a.s.

Programma met Johan van der Made (wieler-) evenementen spreker:
16.00 uur ontvangst 17.00 uur officiële opening door Wethouder Theunis
18.00 uur borrel met een hapje en drankje
20.00 uur einde

Wilt u hierbij zijn? Dan graag uiterlijk 20 oktober aanmelden via de website

Hoppenbrouwers Techniek BV is al bijna 100 jaar een gezond en modern installatiebedrijf met ruim 700 medewerkers in dienst. De medewerkers zijn belangrijk; tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten, is de filosofie. Hoppenbrouwers Techniek Roosendaal bedient zowel de zakelijke als particuliere markt op het gebied van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Deze vestiging zal later verder uitgebouwd worden met de disciplines inspectie en onderhoud, beveiliging en duurzame energie.