Hoppenbrouwers Techniek ‘Beste Werkgever 2017-2018’

Op 29 september 2017 heeft Hoppenbrouwers Techniek het keurmerk ‘Beste Werkgever 2017-2018’ gekregen!
Beste Werkgever is een keurmerk van Effectory en Intermediair en heeft als doel: bijdragen aan een prettiger en transparanter werkklimaat in Nederland. In de maand september hebben zij het medewerkerstevredenheidsonderzoek gehouden onder de 725 werknemers van Hoppenbrouwers Techniek.

In het onderzoek werd medewerkers gevraagd om hun werkgever te beoordelen op werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. Uiteindelijk kwam de totaalscore uit op een gemiddelde van 7,69. Dit gemiddelde is exact gelijk aan de score van het reguliere medewerkerstevredenheidsonderzoek van Hoppenbrouwers, afgenomen in mei 2017 met als enige verschil dat het onderzoek van Effectory en Intermediair volledig anoniem is.

Hoppenbrouwers mag tot 31 december 2018 met recht het keurmerk Beste Werkgever 2017-2018 voeren. Daarnaast hebben ze drie sterren gescoord, wat betekent dat ze als organisatie ver boven het branchegemiddelde scoren. Hiermee komen ze in de lijst van beste werkgevers van Nederland.

Ondanks het verkregen keurmerk zijn er altijd verbeterpunten. Zo gaven de medewerkers drie verbeter prioriteiten aan: een betere samenwerking binnen Hoppenbrouwers, openlijker communiceren tussen de teams en meer waardering voor de medewerkers. Met deze punten gaan we uiteraard aan de slag.
Met het behalen van dit keurmerk dingt Hoppenbrouwers in februari 2018 mee naar een podiumplek tijdens de landelijke Beste Werkgevers Award.
Benieuwd naar de uitslag? Bekijk hier het rapport.