Hoge servicegraad MK2 Audiovisueel ontzorgt

Congrescentra, ziekenhuizen, de overheid, multinationals en onderwijsinstellingen waaronder universiteiten. Dat en veel meer is het werkterrein van MK2 Audiovisueel in Breda. Jeroen van Doorn en Roel Vermaat omschrijven hun bedrijf als ‘audiovisuele ict-systeem integrator’. Innovatie, slimme toepassingen en een hoge servicegraad gaan bij het landelijk werkende bedrijf hand-in-hand.

Van Doorn verwijst tijdens het gesprek meerdere malen naar Breepark, de gloednieuwe evenementenlocatie in Breda. Niet vreemd. MK2 Audiovisueel is er niet alleen founder, het kan er ook alle expertise kwijt, die in de afgelopen achttien jaar is opgebouwd. Niet gering, als je weet dat met zestig beeldschermen en 150 speakers de mogelijkheden zowat ontelbaar zijn. “Via ons systeem kan er individueel worden gekozen voor televisie, narrowcasting of een combinatie daarvan.” Ook de inzet van camera’s in het pand, waarvan de beelden op elk scherm beschikbaar zijn, behoort tot de inbreng van MK2 Audiovisueel. “Vanzelfsprekend heeft ‘Breepark’ de regie maar doordat alles in de cloud zit, kan op afstand op elk niveau waar nodig worden geassisteerd.”

Ontzorgen
“We kiezen daar maar ook elders bewust voor ontzorgen op audiovisueel gebied.” De focus ligt, volgens Van Doorn, op dienstverlening over de volle breedte. “Hoogwaardige hardware is een middel om een doel te bereiken. Wij koppelen daaraan opleiding zodat de opdrachtgever de techniek meester wordt, servicebeheer, onderhoud en waar nodig verhuur. Laatstgenoemde is een ideale manier om kennis te maken met onze aanpak.” Het gesprek komt op IT-security. “Voorheen zat dat in de facilitaire hoek. Ook dat evolueert en is bij ons in vertrouwde en vakkundige handen.”

Expertise
Expertise leert dat een product moet worden gedragen door de gehele organisatie. “Wij verrijken de wensen van de opdrachtgever met onze kennis en de toepassingen en mogelijkheden die er op het gewenste vlak zijn.” Breepark is daarvan een goed voorbeeld. Van Doorn noemt het zelfs een verlengstuk van de showroom van MK2 Audiovisueel, ‘een MK2-experience’. Dat geldt ook voor het Enexis huis in Maastricht waar bezoekers de meest moderne faciliteiten kunnen ontdekken. De universiteit in Leiden is er een goed voorbeeld van dat beperkingen die een Rijksmonument omvatten, een extra uitdaging zijn om het maximale te realiseren.

Continuïteit
MK2 Audiovisueel heeft naast het hoofdkantoor in Breda ook vestigingen in Eindhoven en Amsterdam en een steunpunt in Zwolle. Bedrijven en instellingen die een beroep doen op alle innovatie en advies zijn onder meer KPMG, universiteiten in Tilburg en Leiden, Chassé Theater Breda, Achmea en Rabobank. Op een aantal plekken zijn MK2-mensen gestationeerd zodat bij opmerkingen of vragen snel kan worden geschakeld. Van Doorn: “Continuïteit is een vanzelfsprekend onderdeel van onze dienstverlening.”

MK2 Audiovisueel
Minervum 7020
4817 ZL Breda
T 088 652 6565
info@mk2.nl
www.mk2.nl