Hertz Autoverhuur met uitgebreid mobiliteitsaanbod weer aanwezig in Tilburg

Hertz Autoverhuur Benelux heeft een nieuwe agent gevonden in Tilburg. Hiermee kunnen bedrijven en consumenten in de Brabantse stad weer vertrouwen op een ruim aanbod van auto’s en mobiliteitsoplossingen van de autoverhuurder. De nieuwe agent is het verhuurbedrijf Flex Carrent.

“Flex Carrent is een redelijk nieuw maar uiterst professioneel autoverhuurbedrijf”, stelt Henk van den Helder, Algemeen Directeur van Hertz Autoverhuur Benelux.

Het contract voor de samenwerking is inmiddels getekend door directeur Wilfred van Empel van Flex Carrent en Henk van den Helder van Hertz Benelux, zodat per 1 oktober de samenwerking tussen Hertz en haar nieuwe agent officieel is. 

Het is nu al mogelijk om auto’s te boeken bij de Tilburgse vestiging van Hertz. In de tussentijd wordt de nieuwe vestiging voorzien van de bekende Hertz-huisstijl.

Hoge standaarden
“Ik ben er trots op dat we een goede partner hebben gevonden in Flex Carrent nadat we begin dit jaar gedwongen waren om afscheid te nemen van onze vorige vertegenwoordiger in Tilburg, die niet handelde volgens de hoge standaarden van Hertz“, aldus van den Helder.
Hertz richt zich in de regio Tilburg op het zakelijke vervoer en de consumentenmarkt. De mobiliteitsoplossingen vanuit de vestiging variëren van het actief inzetten van het Minilease-product tot de verhuur van bestelwagens, vrachtwagens en aanhangers. Natuurlijk kunnen er ook auto’s worden gehuurd voor korte of langere tijd.

Minilease
Van den Helder benadrukt de mogelijkheden van Minilease in de Tilburgse vestiging. “We bieden dit product nu al aan vanuit 58 locaties. De nieuwe site en de duidelijke verbeteringsslag die we daarbij hebben gemaakt, stellen ons in staat om onze leidende rol in de Benelux verder uit te breiden”.

Speciale aanbieding
Speciaal ter kennismaking met de vestiging in Tilburg biedt Hertz voor haar klanten een speciale Private Minilease aanbieding in de vorm van een Fiat 500 voor 339 euro per maand inclusief btw.

Over Hertz
Hertz is ’s werelds grootste autoverhuurmaatschappij die met de merken Hertz, Dollar en Thrifty auto’s verhuurd in circa 10.400 vestigingen in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika, Azië, Afrika, Australië, het Midden-Oosten en Nieuw-Zeeland. Hertz verhuurt al ruim 50 jaar kwaliteitsvoertuigen aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Product- en service-innovaties zoals de Hertz Gold Plus Rewards, het speciaal voor Hertz ontworpen NeverLost satelliet navigatiesysteem, en de unieke voertuigen in de Dream, Family, Prestige, Fun en Green Collections onderscheiden Hertz van de concurrentie. 

 Op de foto v.l.n.r: Erik van de Mosselaar, Henk van den Helder, Danielle Koolen, Wilfred van Empel