4- EVENTS Golfclub Gendersteyn 1 pagina_edited

Genieten, netwerken en ontmoeten onder het genot van een balletje

Bent u op zoek naar een gezellige en actieve businessclub, met een ruim aanbod golf- en netwerkactiviteiten? Bij Golfclub Gendersteyn bent u aan het juiste adres! Gelegen onder de rook van Eindhoven en middenin het Brabantse land biedt deze golfclub een gastvrije accommodatie met maar liefst 27 holes, afwisselend aangelegd in bospercelen, langs waterpartijen en op heuvelachtig terrein, met hoogteverschillen van meer dan 20 meter.

 De businessclub in Veldhoven telt ca. 50 ondernemers uit verschillende bedrijfstakken, met verschillende handicaps. Van directeuren tot salesmanagers en adviseurs. En van zakelijke, financiële en creatieve dienstverleners tot specialisten in de bouw, techniek en industrie. “Voor deze businessclubleden organiseren we jaarlijks tal van activiteiten”, vertellen Golf Manager Jentien van Pel en Manager Sales & Events Marloes Verdonschot. “In februari hebben we het ABN AMRO World Tennis Tournament bezocht en in maart staat een rondleiding op Stoeterij Duyselshof (Hoogeloon) op het programma.
In april maken de businessclubleden een uitstapje naar de BurgGolf baan in Purmerend, gevolgd door een bezoek aan de uitwedstrijd AZ-PSV. 1 juni golfen we op De Herkenbosche (Limburg) en als kers op de taart organiseren we op 22 juni een relatiedag in Veldhoven, waar businessclubleden uit het hele land op afkomen. In september biedt businessclublid Tristar keukens (Bladel) een uniek inkijkje in zijn bedrijf en bezoeken we de KLM Open. Alle activiteiten worden voorafgegaan door het lopen van 9 holes en een lunch of diner.”

Golfclub Gendersteyn is onderdeel van de landelijke BurgGolf organisatie, wat ondernemers grote voordelen biedt. Wie businessclublid wordt in Veldhoven, krijgt ook onbeperkt speelrecht op de BurgGolf banen in ‘s-Hertogenbosch, St. Nicolaasga, Purmerend, Wijchen en Zoetermeer (totaal: 165 holes). “Stuk-voor-stuk unieke locaties, die zich ook uitermate lenen voor personeelsfeesten, bedrijfsevents, vergaderingen en productiepresentaties. Daarbij kunnen leden maandelijks deelnemen aan onze masterclasses en aan de businesstour/competitie, die vier keer per jaar per baan wordt georganiseerd. Een unieke mogelijkheid om ook je landelijke netwerk uit te breiden.”

Foto: (l) Jentien van Pel, (r) Marloes Verdonschot

Heb je zelf altijd eens een balletje willen slaan? Dat kan nu voor een speciaal tarief, aangeboden door Golfclub Gendersteyn, voorafgaand aan ons diner op dinsdag 27 maart.

Inschrijven voor de Mini Netwerk Contactavond op dinsdag 27 maart

Golfclub Gendersteyn
Locht 140
5504 RP Veldhoven
T. 040 254 6920
E. j.vanpel@burggolf.nl of m.verdonschot@burggolf.nl
www.burggolf.nl