28-COLUMN Groei Kompas Lint 1 pagina_edited

Geen tijd, geen zin, ik weet niet hoe het moet…

Foto: Megan(l), Ineke(m) en Suzan(r)

Groeikompas: Effectief ondernemen
Onze naam zegt het al; wij staan voor effectief ondernemen. Elke ondernemer die wil groeien, maar hiervoor tijd of kennis tekort komt, klopt bij ons bij het goede adres aan.
Als ondernemer heb je van jouw passie en kwaliteiten je werk gemaakt. Je houdt van je werk, met name de uitvoerende kant ervan. Je bent graag in contact met je klanten en wil graag aan hun wensen voldoen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt; dat is waar jij je focus wilt hebben. En terecht!

Geen tijd, geen zin, ik weet niet hoe het moet…
Klinkt dat herkenbaar? Waarschijnlijk is het antwoord (stiekem) volmondig: Ja.
Je hebt bijvoorbeeld werk waarbij je constant onderweg bent of in gesprek met klanten. Natuurlijk wil je telefonische gesprekken ook netjes afhandelen, maar regelmatig krijgen ze je voicemail. Heel vervelend voor die (potentiële) klant, want nu hebben ze nog niemand gesproken. En vervelend voor jou, want dat is niet hoe jij met je klanten/relaties wilt omgaan.

Of je werkt dagelijks met het opstellen van teksten, offertes en rapportages, maar bent niet zo zelfverzekerd over de spelling en grammatica van diezelfde teksten. Je hebt verstand van zaken, weet waar je over praat, maar op het gebied van communicatie zie je vaak door alle tekst de Nederlandse taalregels niet meer.

Juist voor dit soort situaties werken wij vanuit Groeikompas. Een onafhankelijke derde die ook kan communiceren en werken vanuit jouw organisatie. Flexibel en naar de wens van de klant. Elke organisatie en haar behoefte is anders en zo is ook onze aanpak voor elke klant anders.
Groeikompas versterkt jouw bedrijf waar dat nodig is, zowel tijdelijk als voor de lange termijn.

‘Nee’ kennen wij niet
Samen met jou gaan we er vanuit dat alles mogelijk is. Kijken wat de knelpunten zijn en welke tools ingezet kunnen worden, om deze uit de weg te helpen. Het liefst zodanig dat je niet meer tegen dit knelpunt aanloopt in de toekomst. Onze medewerkers beschikken over de kennis en motivatie die nodig is om jouw bedrijf te helpen groeien. Zowel op organisatorisch vlak, als op administratief, secretarieel en telemarketing gebied.

Wil je meer informatie over hoe we jou kunnen helpen in je groeiproces? Neem dan contact met ons op: 085 732 55 33.

Groeikompas: Effectief ondernemen
Paardeweide 3F
4824 EH Breda
office@groeikompas.nl
www.groeikompas.nl