22-EVENTS-Gasterij-de-Commanderie-2-paginas-1-1024×683

Gasterij de Commanderie pakt uit met pop-up-restaurant Sjef’s Table, Powered by Noor.

Tienjarig bestaan wordt op unieke wijze onderstreept.
Het voormalige ABN-AMRO-bankgebouw aan het Kloosterplein in Goirle is tien dagen pop up restaurant  Sjef’s Table, Powered by Noor. Verdeeld over twee weken in maart laat Gasterij de Commanderie zien wat het voor disciplines in huis heeft om gasten op locatie te verwennen. Tevens wordt met het tijdelijke restaurant op het Kloosterplein het tienjarig bestaan onderstreept. Maar liefst 850 gasten gaan genieten van de pop up restaurantdagen.

Niet alleen de gasten maar ook Sjef en Noor van Roessel kijken met plezier vooruit op Sjef’s Table: “Het is een hele bijzondere uitdaging, op een hele interessante locatie en in een bijzonder veelzijdig pand. We tonen aan dat we inventief zijn en dat elke ruimte ons inspireert om er iets unieks van te maken.”

Feesten en bijeenkomsten, van welke signatuur dan ook, vragen om een professionele en creatieve aanpak.

Beeldmerk
Het tienjarig bestaan gaat ook gepaard met de introductie van het nieuwe beeldmerk van Gasterij de Commanderie. “Naast de Gasterij valt de catering een eigen beeldmerk ten deel. Die discipline is in de voorbije jaren uitgegroeid tot een serieus onderdeel van onze dienstverlening. We gaan de focus nog meer richten op totaalcatering, van de inzet van personeel en drank tot eten en aankleding. Centraal daarbij staat het optimaal verzorgen van feesten, recepties, bijeenkomsten en productpresentaties in eigen huis en/of op locatie, zowel voor particulieren als zakelijke opdrachtgevers.”

Professioneel
“Feesten en bijeenkomsten, van welke signatuur dan ook, vragen om een professionele en creatieve aanpak. Vanzelfsprekend staan de wensen van opdrachtgevers centraal maar door onze expertise zorgen we voor meerwaarde.” Sjef en Noor hebben de voorbije tien jaar bewezen dat ze zowel in eigen huis als op locatie opdrachtgevers optimaal kunnen ontzorgen.

Sjef’s Table is op 10 april ontmanteld maar tijdens de Mini Netwerk Contactavond kunnen de gasten nog een keer genieten van de gerechten, die de kaart van het pop-up restaurant sierden. Bij Mixed Industries  worden de deelnemers met alle egards ontvangen. “Genieten van de inspanningen van onze brigade. Uiteraard vertellen we nog eens graag hoe we tot het idee van het pop-up-restaurant zijn gekomen en wat het voor inspanningen vraagt om tien dagen Sjef’s Table tot een succes te maken.”

Mixed Industries
Spoelstraat 22
5126 RK Gilze
T 013 544 61 24