espressivo

First Impression breidt uit met overname Espressivo & Exclusive Deejays

vlnr Stefano Fadda – Ron Haans – Koen Wouters – Marco Schetters

Combinatie verstevigt positie verhuurdivisie.
Vanaf 1 juli 2018 gaat Espressivo verder onder de vlag van First Impression. Door de integratie verstevigt First Impression haar regionale en nationale positie op het gebied van eventtechniek, beursstands en AV-verhuur. Ook Exclusive Deejays wordt overgenomen, maar blijft een afzonderlijk label gespecialiseerd in de verzorging van high-end entertainmentopdrachten. Met de overname bestaat het totale team van First Impression vanaf 1 juli uit 80 AVonturiers.

Meer technologie, materialen en menselijk kapitaal
“In de afgelopen jaren stonden we regelmatig als concurrenten tegenover elkaar, maar we werkten aan de andere kant ook al veel mét elkaar. Onze bedrijfs-dna’s hebben veel overeenkomsten”, aldus Stefano Fadda van Espressivo, die bij First Impression de rol van Sales Manager Rental gaat vervullen. “Ons bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid. Daarom stonden we steeds vaker voor de keuze om te investeren in verdere groei. Creativiteit leveren op het hoogste niveau is ons doel, al vanaf het moment dat we Espressivo hebben opgericht. We kwamen tot de conclusie dat we het creatieve aspect niet wilden inruilen voor het enkel zakelijk managen van een steeds groter wordend bedrijf.” Compagnon Marco Schetters, die zich gaat richten op projectmanagement, vervolgt: “Door deze overname kan onze focus blijven zoals hij was en hebben we tegelijkertijd de beschikking over nog veel meer technologie, materialen en menselijk kapitaal. De basis van een organisatie als die van First Impression maakt het eenvoudiger om op de positieve ontwikkelingen van afgelopen jaren door te pakken. We hebben hier alle tools in handen om next level te gaan vóór en met onze klanten. Daarnaast krijgen onze medewerkers in dit toonaangevende bedrijf ook nieuwe kansen”.

Next level in beleving
Ron Haans en Koen Wouters (First Impression) verwachten met de komst van het Espressivo-team een snelle optimaliseringsslag te maken voor het bestaande Team Rental, dat zich bezighoudt met de verhuur van audiovisuele techniek voor events en beursstands. “Op het gebied van vaste AV-installatie en digital signage hebben we inmiddels een stevige landelijke positie. Met deze overname kunnen we ook de marktpositie van onze verhuurafdeling versneld en succesvol vergroten”, aldus Ron Haans. “Met de combinatie van extra mankracht, gezamenlijke jarenlange ervaring, een brede voorraad aan materialen en ons unieke AV Experience Center, kunnen we de markt samen nog meer bieden dan we los van elkaar al deden”, vult Koen Wouters aan. “Zo brengen we next-level beleving naar een nog hoger niveau.”