Fevents en theater de Leest, de top van gastvrijheid!

Dat er in een theater meer mogelijk is dan een voorstelling of een filmvertoning bewijst theater de Leest in Waalwijk. Op 2 oktober zijn we er te gast voor de Mini Netwerk Contactavond. Voor de organisatie en ontvangst zorgt Freddy Werst van Fevents, al jaren de vaste hospitalitypartner van de Leest. Samen gaan ze er een bijzondere avond van maken.

Aandacht voor mensen en details vinden wij het allerbelangrijkst.

In de watten
Zijn gasten in de watten leggen, dat is wat Freddy Werst voor ogen had toen hij 8 jaar geleden, samen met zijn vrouw Yvonne, Fevents opstartte. Meer gastgerichtheid en een hogere servicegraad in hospitality waren het doel. Dat Fevents daarmee in een behoefte voorziet, valt af te leiden uit het succes van het bedrijf. Wat begon als een bijbaan, is nu uitgegroeid tot een bedrijf met 4 vestigingen en 160 medewerkers. “Aandacht vinden wij het allerbelangrijkst. Aandacht voor de gasten, aandacht voor details. We willen mensen een goed gevoel meegeven, laten zien dat ze er toe doen. Bij elk evenement dat we organiseren, doen we net dat stapje extra om onze gasten te verwennen”, vertelt hij.

Topavond
Wat dat betreft vond hij in theater de Leest de perfecte partner. “We hebben dezelfde drive om een topavond te verzorgen”, zegt Freddy. “Een schitterende ambiance, hoogwaardige materialen , een warme sfeer, het zijn allemaal ingrediënten waarmee we elkaar versterken en waarmee we een bijzondere totaalbeleving neerzetten.” Ook theater de Leest laat zich van zijn beste kant zien. De Mini Netwerk Contactavond vindt plaats in de nieuwe zaal. Fevents zorgt voor de rest: een voortreffelijk driegangendiner met net dat beetje extra. Wat dat is? Laat je verrassen!

Inschrijven voor de Mini Netwerk Contactavond op maandag 2 oktober? Klik hier

Fevents Groep B.V.                  
Augustinessenborch 47
5241 KG Rosmalen        

info@fevents.nl
                                                             www.fevents.nl
                                                             06 – 42 47 53 71

Foto: (links) Freddy Werst van Fevents en (rechts) Sander Knopper, directeur van Theater de Leest.