Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mini Netwerk Contactavond Rüttchen Automotive Tilburg i.s.m. Commanderie Event Catering

14 mei - 18:00 - 22:00

Dineren in de showroom van Rüttchen Automotive Tilburg, neem voorafgaand aan het diner een kijkje en wie weet is je volgende auto een Mercedes!

Het doel van de Mini Netwerk Contactavond
Genieten van een voortreffelijk diner en gelijktijdig interessante, zakelijke contacten leggen; dat zijn de belangrijkste doelen van deze Mini Netwerk Contactavond. Met 60 tot 80 personen geselecteerd uit verschillende branches, kun je in een ongedwongen sfeer nieuwe wegen naar succes aanboren. Voor elk gerecht neem je plaats aan een andere tafel, wij werken met een tafelschikking voor de eerste 2 gangen, voor het nagerecht geven wij je de vrije keus om aan te schuiven waar je wilt om zo nieuwe contacten beter te leren kennen of reeds bestaande contacten te intensiveren.

Aanmelden

De kosten van de Mini Netwerk Contactavonden bedragen € 37,50 (excl. drank). Na aanmelding ontvang je hiervoor een factuur, de drank wordt ter plaatse afgerekend. Aanmelden kan via onderstaand formulier óf , als u al lid bent, ook via de Netwerk Brabant app.  Afmelden kan kosteloos tot vrijdag 11 mei voor 12:00 uur.

Mini Netwerk Contactavonden zijn bedoeld voor leden van Netwerk Brabant. Natuurlijk zijn introducés wel van harte welkom om éénmalig kennis te komen maken met deze manier van netwerken voordat men besluit lid te worden. 

INSCHRIJFFORMULIER

Gegevens

Datum:
14 mei
Tijd:
18:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Website:
http://www.netwerkbrabant.nl

Organisator

Netwerk Brabant
Telefoon:
085-0434883
E-mail:
info@netwerk-brabant.nl
Website:
www.netwerk-brabant.nl

Locatie

Rüttchen Automotive Tilburg
Kraaivenstraat 12
Tilburg, 5048 AB Nederland
+ Google Maps