Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mini Netwerk Contactavond De Kazerne Oisterwijk

11 december - 18:30 - 22:30

€37,50

Deze avond is volgeboekt, aanmelden kan wel, je komt dan op de reservelijst en mocht er een afmelding komen dan nemen we contact met je op!
Mocht je dit jaar toch nog een diner willen bijwonen dan kun je je hier aanmelden voor ons diner op 18 december bij Restaurant Quatre Bras in Best

Mark Jacobs en Bart Kolen openden eind juli De Kazerne in het voormalige brandspuithuisje op het KVL terrein in Oisterwijk.
Het rijksmonument is omgetoverd tot een culinaire werkplaats waar gasten welkom zijn voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.
Op de plek waar vroeger het vuur werd bestreden wordt het vuur nu fanatiek opgestookt door de koks van De Kazerne!

Het doel van de Mini Netwerk Contactavond
Genieten van een voortreffelijk diner verzorgd door Cuisine Catering en gelijktijdig interessante, zakelijke contacten leggen; dat zijn de belangrijkste doelen van deze Mini Netwerk Contactavond. Met 50 tot 60 personen geselecteerd uit verschillende branches, kun je in een ongedwongen sfeer nieuwe wegen naar succes aanboren. Voor elk gerecht neem je plaats aan een andere tafel, wij werken met een tafelschikking voor de eerste 2 gangen, voor het nagerecht geven wij je de vrije keus om aan te schuiven waar je wilt om zo nieuwe contacten beter te leren kennen of reeds bestaande contacten te intensiveren.

Aanmelden
De kosten van de Mini Netwerk Contactavonden bedragen € 37,50 (excl. drank). Na aanmelding ontvang je hiervoor een factuur, de drank wordt ter plaatse afgerekend. Aanmelden kan via onderstaand formulier óf , als u al lid bent, ook via de Netwerk Brabant app. Afmelden kan kosteloos tot vrijdag 8 december voor 12:00 uur.

Mini Netwerk Contactavonden zijn bedoeld voor leden van Netwerk Brabant. Natuurlijk zijn niet-leden/introducés wel van harte welkom om éénmalig kennis te komen maken met deze manier van netwerken voordat men besluit lid te worden. 

INSCHRIJFFORMULIER

Gegevens

Datum:
11 december
Tijd:
18:30 - 22:30
Kosten:
€37,50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Website:
http://www.netwerkbrabant.nl

Organisator

Netwerk Brabant
Telefoon:
085-0434883
E-mail:
info@netwerk-brabant.nl
Website:
www.netwerk-brabant.nl

Locatie

De Kazerne Oisterwijk
Almijstraat 16
Oisterwijk, 5061 PA
+ Google Maps
Website:
www.dekazerneoisterwijk.nl