Netwerk-Brabant Eethuis Tintig Thomas Inderfurth

Eethuis Twintig: pure smaken in een huiselijke sfeer

Eethuis Twintig was een paar jaar geleden één van de nieuwkomers aan de Tilburgse Piushaven. In de voormalige textielfabriek staan puur eten en laagdrempelig genieten in een huiselijke sfeer voorop. Vorig jaar nam Thomas Inderfurth er het stokje over en daarmee kwam voor hem een lang gekoesterde horecadroom uit.  

Liefde op het eerste gezicht
Het is Thomas’ eerste eigen bedrijf, maar de horeca zit hem al een leven lang in het bloed.
“Als kind speelde ik al ‘hotelletje’ met mijn broers en zus en dan was ik de directeur”, zegt hij lachend. De Hotelschool was een logisch gevolg en het was liefde op het eerste gezicht. Zijn grootste kick? “Als gasten met een brede glimlach naar buiten gaan en je nog even persoonlijk komen bedanken omdat je zo goed voor ze gezorgd hebt”, zegt hij stellig. “Niets kan daaraan tippen voor mij.” Twaalf jaar lang deed hij ervaring op in restaurants en hotels, op feesten en partijen, met in zijn achterhoofd die ondernemersdroom. Toen vorig jaar EethuisTwintig op zijn pad kwam, vielen alle puzzelstukjes in elkaar.

Dagvers en puur
Het concept bleef nagenoeg hetzelfde, maar Thomas drukte er wel zijn eigen stempel op. Niet meer alleen vegetarisch, maar een wereldkaart met uiteenlopende gerechten die één ding gemeen hebben: “Alles is dagvers en puur”, zegt Thomas. “Dus geen liflafjes, crèmepjes en sausjes, maar de smaken zoals ze bedoeld zijn.” Dat geldt voor lunch en diner – in het weekend ook voor het ontbijt – en voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten.

Aanmelden voor de Mini Netwerk Contactavond op dinsdag 13 maart kan hier!

Eethuis Twintig
Piushaven 20B
5017 AN Tilburg
T 013-5914906
info@eethuistwintig.nl
www.eethuistwintig.nl