EHBV-Behind-The-Scenes-HD

Eerste Hulp Bij Video: de helpende hand voor ondernemend Nederland

Om je zichtbaarheid te vergroten of een complexe boodschap over te brengen, is video het ideale communicatiemiddel.
Maar hoe maak je een goede video en wat komt 
er allemaal bij kijken? Het wordt al snel een hele productie en de kosten kunnen aardig oplopen. Eerste Hulp Bij Video bedacht een oplossing en maakt met een unieke modulaire aanpak video voor iedereen toegankelijk.

Modulaire aanpak
Eerste Hulp Bij Video is een bureau gespecialiseerd in online video en animatie. Het bureau onderscheidt zich door een bijzondere aanpak. “Door het videoproductieproces op te knippen in delen, maken we inzichtelijk wat er allemaal komt kijken bij het maken van een goede video of animatie. Daarnaast heeft het als groot voordeel dat je als ondernemer niet direct een hele videoproductie hoeft af te nemen, maar dat je alleen de onderdelen of modules kiest die je echt nodig hebt” vertelt Critt Leijtens, videoproducent en oprichter van Eerste Hulp Bij Video. Hij legt vervolgens uit hoe het in zijn werk gaat. “De basis van een goede video is een krachtig concept en script. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij dit creatieve proces, dan kies je voor de module concept & script . Wil je dat we vervolgens ook de opnames voor je verzorgen, dan pak je de module opnames erbij. De laatste tijd kom ik ook veel bedrijven tegen die zelf al wat hebben gefilmd met hun camera of tablet en hulp nodig hebben bij de montage van het beeldmateriaal, of bij de vormgeving van hun video. In dat geval kiezen ze voor de module montage of vormgeving ”.

Het is een heel flexibel concept, waarbij elke ondernemer zelf bepaalt welke modules hij echt nodig heeft

Laagdrempelig en toegankelijk
Het is een flexibel concept, waarbij elke ondernemer zelf bepaalt welke modules hij echt nodig heeft. “Hiermee stelt elke ondernemer zijn eigen videoproductie samen en wordt de inzet van video een stuk laagdrempeliger en toegankelijker.” Op dit moment zijn er zes verschillende modules beschikbaar, maar binnenkort zullen deze worden uitgebreid met een aantal andere modules.

Aan de slag?
Wil jij graag aan de slag met video of heb je een vraag met betrekking tot video of animatie? Lees dan een van de blogs met handige tips op de website van Eerste Hulp Bij Video of neem contact op voor meer informatie.

Eerste Hulp Bij Video
Jacob van Ruysdaelstraat 49
5212 ER ‘s-Hertogenbosch
T 06 177 17 107 / 073 851 49 61
help@eerstehulpbijvideo.nl
www.eertehulpbijvideo.nl